Ο Armin van Buuren αποκαλύπτει το νέο άλμπουμ «Breathe In»

Ο Armin van Buuren, ο μαέστρος της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, μόλις κυκλοφόρησε το ένατο στούντιο άλμπουμ του, «Breathe In», μέσω της δικής του εταιρείας Armada Music. Αυτό το αριστούργημα 12 κομματιών περιλαμβάνει συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι Ferry Corsten, Rank 1, Vini Vici και αρκετοί προσκεκλημένοι τραγουδιστές. Δημιουργημένο σε διάστημα δύο ετών, το άλμπουμ αντλεί έμπνευση από την επιστροφή στις πίστες και τα κλαμπ μετά την πανδημία COVID-19.

Περιγραφόμενο ως το επόμενο κεφάλαιο της αφήγησης που ξεκίνησε με το “Feel Again” LP που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους, το “Breathe In” κάνει ένα άλμα σε έναν πιο αισιόδοξο και υψηλό BPM ήχο, προσφέροντας μια φρέσκια ηχητική εμπειρία σε σύγκριση με το προκάτοχος.

Βυθιστείτε στους παλλόμενους ρυθμούς και τη συνεργατική λάμψη του «Breathe In», μια απόδειξη της μουσικής εξέλιξης του Armin van Buuren.

Αυτή η κυκλοφορία έρχεται μετά τη μίξη A State of Trance του Armin van Buuren για το 2023, ένα κολοσσιαίο mega mix 111 κομματιών που περιλαμβάνει διάσημους παραγωγούς όπως οι Chicane, Ferry Corsten, Rank 1, Bryan Kearney και, φυσικά, ο ίδιος ο Armin van Buuren.

🗓️ 15 Jan 2024

Related Articles