Ο Alok, o Sigala και η Ellie Goulding κυκλοφορούν ένα ακαταμάχητο χορευτικό κομμάτι, με τίτλο «All By Myself»

allbymyself-cover-759x500

Ο Alok ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνης και διεθνώς αναγνωρισμένους DJ και μουσικούς παράγωγους και προέρχεται από την Βραζιλία. Ο Sigala είναι house DJ, παραγωγός και remixer με έδρα το Λονδίνο και η Ellie Goulding είναι μια τραγουδίστρια με πολλές πλατινένιες πωλήσεις, από το Χέρεφορντ της Αγγλίας. Πριν από λίγο καιρό, ένωσαν όλοι μαζί της μουσικές του δυνάμεις και δημιούργησαν ένα εκπληκτικό χορευτικό κομμάτι, με τον τίτλο “All By Myself”.

Οι Depeche Mode έδωσαν στους Alok, Sigala και Ellie Goulding το πράσινο φως να χρησιμοποιούσαν το sample του “Enjoy The Silence”. Το sample έχει χρησιμοποιηθεί στο drop του “All by Myself”, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των φανταστικών φωνητικών της Goulding και της άψογης παραγωγής των Alok και Sigala, δημιουργώντας με μεγάλη επιτυχία ένα φοβερό κομμάτι για την φθινοπωρινή σεζόν.

Ο Alok ήθελε να χρησιμοποιήσει το sample με όλο του το σεβασμό που του αξίζει και όλοι οι καλλιτέχνες είναι πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μετατρέποντας αυτήν την κυκλοφορία σε κορυφαία προτεραιότητα για όλους.

«Ήταν χαρά μου να δουλέψω με την Ellie και τον Sigala σε αυτό το κομμάτι. Και τόσο μεγάλη τιμή που άρεσε στους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής Depeche Mode ώστε να μας δώσουν το θρυλικό sample «Enjoy The Silence» και να το κυκλοφορήσουμε επίσημα. Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι με το πώς βγήκε!» – δήλωσε ο Αλοκ.

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία να δουλέψω με τους Alok και Sigala σε αυτό το νέο κομμάτι. Είναι και οι δύο τόσο μοναδικοί και καταπληκτικοί καλλιτέχνες και το να έρθουν μαζί ήταν απόλαυση. Ελπίζω αυτό το τραγούδι να δώσει στους ανθρώπους την αγάπη και τη δύναμη που ένιωσα όταν το έγραψα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας, ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε το ίδιο από τους γύρω μας» – δήλωσε η Ellie Goulding.

«Χαίρομαι πολύ να συνεργάζομαι με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους, ήθελα να συνεργαστώ με την Ellie εδώ και λίγο καιρό, οπότε είναι υπέροχο να συνεργάζομαι επιτέλους». – δήλωσε o Σιγάλα.

Συνιστούμε να προσθέσετε ανεπιφύλακτα το νέο σινγκλ “All By Myself” των Alok, Sigala και Ellie Goulding στο αγαπημένο σας playlist!

🗓️ 11 Oct 2022

Related Articles