Ο Alesso και οι Sick Individuals συνεργάστηκαν για το νέο κομμάτι "We Go Out"

iXnq55NQDaVXfN3drWkS9tGxYRiAMwwSnwBpTOJ1-972x597

Αν και ο Alesso και οι Sick Individuals είναι εδώ και καιρό γνωστοί, το “We Go Out” είναι η πρώτη τους συνεργασία. Λαμβάνοντας υπόψη την υποστήριξη που έχει συγκεντρώσει το τραγούδι από το ντεμπούτο του στο φεστιβάλ, είναι απίθανο να είναι το τελευταίο τους. Το αναμενόμενο κομμάτι έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου ο Alesso κυκλοφόρησε ένα EP με remix του “Words”, το crossover του με την ποπ σταρ Zara Larsson. Το Chapter & Verse, το Sentinel, το Arodes και το Majestic συνέβαλαν όλα με ένα remix στο πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα VIP μείγμα τραγουδιών.

Το “We Go Out” είναι από πολλές απόψεις ένας «φόρος τιμής» στη χορευτική μουσική σκηνή. Το ρεφρέν του κομματιού είναι ένα παστρικό ρεφρέν σε ανεβαστικούς ρυθμούς «We go out dancing together We gotta to rave all night».

Το δελεαστικό banger συνδυάζει δοκιμασμένα και αληθινά θέματα clubland με φρέσκους ήχους, υφές και ασυνήθιστες χρονικές υπογραφές για να λειτουργήσει τόσο ως μια θορυβώδης αναδρομή όσο και ως μια τολμηρή εμφάνιση. Το κομμάτι έχει παιχτεί μαζικά κατά τη διάρκεια του τελευταίου σετ του Alesso, συμπεριλαμβανομένων των EDC Las Vegas και Ultra Miami.

Μετά το πιο πρόσφατο κομμάτι του Alesso “In My Feelings”, ένα αισθησιακό ντουέτο με τον Deniz Koyu, έρχεται η συλλογή remix, κυκλοφόρησε και το “Only You”, έναν προοδευτικό κομμάτι με τη βοήθεια του Sentinel, και το “Dark”, ένα δυναμικό τραγούδι που δημιουργήθηκε ειδικά για τους THE BATMAN. Το 2022 ήταν μια τεράστια χρονιά για τον Alesso, με την αρχική έκδοση του “Words” να συγκεντρώνει περισσότερες από 150 εκατομμύρια ροές και να βρίσκεται στο νούμερο ένα στο αμερικανικό ραδιόφωνο χορού.

Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι ξεκίνησε τη χρονιά με την επιτυχημένη κοινή του προσπάθεια με την ποπ σταρ Katy Perry, «When I’m Gone». Με το τραγούδι, ο υποψήφιος για GRAMMY award έκανε το ντεμπούτο του στο Saturday Night Live, προσθέτοντας άλλο ένα λαμπρό επίτευγμα στο βιογραφικό του. Στο τολμηρό και αναμφισβήτητο «We Go Out», που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του, ο Alesso, ξέρει ακριβώς τι θέλουν οι θαυμαστές του, και τους το δίνει.

🗓️ 17 Oct 2022

Related Articles