Ο Alesso και ο John Newman συνεργάζονται στο «Call Your Name»

Alesso-John-Newman-15625238609

Σε έναν θρίαμβο συνεργασίας, ο παγκόσμιος σούπερ σταρ Alesso και ο Βρετανός πολυπλατινένιος John Newman ένωσαν τις δυνάμεις τους για την απόλυτη υπερ-συνεργασία τους «Call Your Name», που κυκλοφόρησε στο Tomorrowland Music.

Η νέα συναισθηματική συνεργασία περιλαμβάνει υψηλές προοδευτικές μελωδίες house που υπογράφουν την παραγωγή του Alesso, συνδυάζοντας άψογα τα συγκλονιστικά και άμεσα αναγνωρίσιμα φωνητικά του John Newman μαζί με ξεσηκωτικά beat για να δημιουργήσουν έναν ξεσηκωτικό και ευφορικό dance-pop ύμνο. Το «Call Your Name» βλέπει και τους δύο καλλιτέχνες να ξεπερνούν τα όρια του είδους, με τους μοναδικούς ήχους τους να ενώνονται για να δημιουργήσουν μια ισχυρή και αξέχαστη προσθήκη στη χορευτική μουσική σκηνή, που στάζει από πάθος και ευπάθεια.

Το τραγούδι διαθέτει δυνατά φωνητικά, χορευτικά συνθετικά και αισιόδοξα ντραμς που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας, δίνοντας τον τέλειο τόνο για την καλοκαιρινή σεζόν.

Το «Call Your Name», είναι μια γιορτή του νοσταλγικού παρελθόντος της χορευτικής μουσικής, αποτίοντας φόρο τιμής στην αγαπημένη χορευτική εποχή που όλοι αγαπάμε. Ο Alesso τονίζει ότι τα φωνητικά του John Newman μεταφέρουν νοσταλγία και δύναμη, προσθέτοντας βάθος και συναίσθημα στο κομμάτι. Αυτή η συνέργεια μεταξύ των ρυθμών του Alesso και της φωνής του John Newman δημιουργεί έναν ακαταμάχητο συνδυασμό που υπόσχεται να γίνει μια τρομερή επιτυχία.

John Newman: «Ήταν καταπληκτικό να δουλέψω σε αυτόν τον δίσκο με τον Alesso! Έχουν περάσει μερικά χρόνια στη δημιουργία και ανυπομονώ να δω αυτό το κομμάτι να παιρνεί «ζωή» και ελπίζω να γίνει μεγάλη επιτυχία!».

🗓️ 24 Jul 2023

Related Articles