Ο αγώνας της Katy Perry να βρει θέση στη στέψη του βασιλιά Καρόλου γίνεται viral

Η Katy Perry δυσκολεύτηκε λίγο να βρει τη θέση της κατά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ το Σαββατοκύριακο. Φορώντας ένα κομψό λεβάντα φόρεμα και ασορτί μεγάλο καπέλο, η κριτής του American Idol κινηματογραφήθηκε να ψάχνει την καρέκλα της στην τελετή με τα αστέρια στο Αβαείο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου το Σάββατο (6 Μαΐου).

H 38χρονη σούπερ σταρ της ποπ πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μιλήσει για την κωμική viral στιγμή. «Μην ανησυχείτε παιδιά, βρήκα τη θέση μου», έγραψε η Perry στο Twitter. Η Perry ήταν μεταξύ των πολλών A-listers που παρευρέθηκαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου της βασίλισσας Καμίλα. Άλλες διασημότητες ήταν οι Judi Dench, Emma Thompson και Lionel Richie. Μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι, ήταν επίσης παρόντες.

Η τελετή του Σαββάτου σηματοδότησε την πρώτη βρετανική στέψη μετά από 70 χρόνια. Ο Βασιλιάς Κάρολος έγινε ο 40ος Ηγεμόνας που στέφθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, όπου οι στέψεις πραγματοποιούνται από το 1066.

Η Perry και o Richie ανέβηκαν στη σκηνή για τη συναυλία στέψης στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή (7 Μαΐου). Άλλοι ερμηνευτές ήταν οι Andrea Bocelli, Nicole Scherzinger, Tiwa Savage, Paloma Faith, Frey Riding και Sir Bryn Terfel.

🗓️ 08 May 2023

Related Articles