Ο A$AP Rocky ερμήνευσε τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια στο Rolling Loud Miami 2023

AAP-Rocky-asap-rocky-rolling-loud-miami-2023-billboard-1548

Μετά το κομμάτι «RIOT (ROWDY PIPE’N)» σε παραγωγή Pharrell την περασμένη εβδομάδα, ο A$AP Rocky έδωσε πολλά teaser από το επερχόμενο άλμπουμ του, Don’t Be Dumb, κατά τη διάρκεια του headlining του στο Rolling Loud Festival στο Miami την περασμένη Κυριακή (23 Ιουλίου).

Ένα με δοκιμαστικό τίτλο «Taylor Swift» τράβηξε την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω του ονόματός του και των εμπρηστικών στίχων του. Πειραγμένο το 2022, το “Taylor Swift” πυροδότησε ερωτήσεις μετά την παράσταση, αφού ο Rocky είπε μερικούς σκληρούς στίχους που έκαναν τους θαυμαστές να υποθέσουν σε ποιον απευθυνόταν. «First you stole my flow/ So I stole your b—h/ Then you stole my style/ I need at least 10 percent/ All due disrespect, I hope you take offense», ράπασε στο viral κλιπ. Οι θαυμαστές υποψιάζονται ότι στόχευε στον Travis Scott, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη ιστορία τους και άρχισαν να συγκρίνουν τους δύο καλλιτέχνες λίγο μετά την ερμηνεία του.

Σε συνέντευξή του στο Drink Champs πέρυσι, όταν ο N.O.R.E. έθιξε το θέμα του Travis Scott ​​που φέρεται να έκλεβε «όλο το στυλ» του Rocky ο πολυμαθής του Χάρλεμ έγνεψε καταφατικά και είπε: «Ναι». Επεξεργάστηκε και είπε ότι «είδε ομοιότητες, σίγουρα. Είδα ότι εμπνεύστηκε και δεν του αρέσει, αλλά γι’ αυτό ασχολούμαστε».

Το 2016, ο Rocky μίλησε πιο σε βάθος για την επιρροή του στον Scott κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Ebro in the Morning του Hot 97. «Το ακούς από εμένα, άσε τον Σόρτι να ροκάρει», είπε. «Και αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει αν είναι πικραμένος ή αν είναι αυθεντικός. Δεν λέω ότι πρέπει να επιτρέπεται σε όλους να παίρνουν [από] όποιον συνέχισε. Δεν το υπονοώ. Νιώθω ότι όλη αυτή η κατάσταση ακούγεται ασήμαντη».

Όσον αφορά την υποτιθέμενη κλοπή ενός ερωτικού ενδιαφέροντος, το 2015 κυκλοφόρησαν φήμες για ραντεβού της Rihanna και του Travis Scott. Ο Rocky και η σούπερ σταρ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί πέρυσι και αυτή τη στιγμή είναι έγκυος στο δεύτερο τους.

🗓️ 25 Jul 2023

Related Articles