Νέο ρεκόρ για την βασίλισσα της ποπ

Untitled-1

Η Madonna ολοκλήρωσε την εορταστική της περιοδεία με μια τεράστια δωρεάν συναυλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.
Η βασίλισσα της ποπ έκλεισε το παγκόσμιο οδοιπορικό της με ένα σόου που έσπασε ρεκόρ στην παραλία Copacabana του Ρίο το Σάββατο (4 Μαΐου), προσελκύοντας περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια θαυμαστές στον μαγευτικό χώρο.

Παρόλο που η παραλία Copacabana έχει δει περισσότερα πλήθη κατά τις προηγούμενες εκδηλώσεις της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, η δωρεάν συναυλία της Madonna ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχαν οι Rolling Stones , οι οποίοι εμφανίστηκαν εκεί το 2006, σύμφωνα με ένα δελτίο ειδήσεων από τον προωθητή Live Nation.

Το σόου της 65χρονης ποπ σούπερ σταρ στο Ρίο ξεπέρασε επίσης το ρεκόρ των 130.000 θαυμαστών της στο Parc des Sceaux του Παρισιού το 1987, αναφέρει το Associated Press . Πριν από τη συναυλία του Ρίο, που ονομάστηκε «Γιορτή στο Ρίο», ο ιστότοπος της Madonna ανέδειξε τη δωρεάν εκδήλωση ως τη «μεγαλύτερη συναυλία» της καριέρας της τεσσάρων δεκαετιών.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σαββάτου, η οποία μεταδόθηκε τοπικά στη βραζιλιάνικη τηλεόραση, η Madonna ερμήνευσε πολλές επιτυχίες, όπως τα “Like a Virgin”, “Like a Prayer” και “Into the Groove”. Μαζί της στη σκηνή ήταν οι special guests Anitta και Pabllo Vittar.

Το σόου του Ρίο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα Itaú και σηματοδότησε την πρώτη παράσταση της Madonna στη Βραζιλία από το 2012. Τα εισιτήρια διατέθηκαν στους θαυμαστές με σειρά προτεραιότητας την ημέρα της εκδήλωσης.

Το Ρίο ντε Τζανέιρο σηματοδότησε τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της Madonna’s Celebration Tour, η οποία αναμένεται να κερδίσει περισσότερα από 225 εκατομμύρια δολάρια. Η περιοδεία ξεκίνησε στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2023 πριν επισκεφτεί τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Πόλη του Μεξικού.

🗓️ 07 May 2024

Related Articles