Νέα στρατηγική συνεργασία του NRJ Cyprus με την Boussias Cyprus. Πρόκληση η μεταξύ τους συνεργασία (Βίντεο)

Την στρατηγική τους συνεργασία ανακοίνωσαν ο NRJ Cyprus με την Boussias Cyprus σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο NAVA Seaside Lounge and Restaurant στο Πρωταρά. Την ανακοίνωση έκανε η Διευθύνουσα σύμβουλος της Βoussias Cyprus, Μαρία Κυριάκου.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τελετής απονομής των Cyprus HR Awards , Cyprus Responsible Business Awards και Cyprus Retail Excellence Awards για το 2021 ανακοίνωσε την στρατηγική συνεργασία με τον NRJ το οποίο είναι ένα παγκόσμιο brand, που εκπέμπει σε 27 χώρες και ακούγεται σε περισσότερες από 9 γλώσσες. Όπως δήλωσε η Μαρία Κυριάκου, για την Boussias Cyprus είναι πρόκληση, για την ίδια ένα προσωπικό στοίχημα και της έμπειρης ομάδας της που «σίγουρα θα πετύχουμε αφού έχουμε τους καλύτερους συνεργάτες, με πρώτο τον Μάρκο Κωμοδρόμο, Γενικό διευθυντή του NRJ Cyprus που οι επαγγελματικοί μας δρόμοι συναντιούνται ξανά».

 

 

Από τη μεριά του, ο Μάρκος Κωμοδρόμος, δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την συνεργασία που ένα διεθνές brand όπως ο NRJ Cyprus με έδρα το Παρίσι θα συνεργαστεί με ένα εξίσου αναγνωρισμένο media brand της Boussias Cyprus και είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα έχει και τα αποτελέσματα, τα οποία πραγματικά αξίζουν για τον NRJ.

Πηγή: https://coffeevibesmagazine.com/

🗓️ 18 Aug 2022

Related Articles