Νέα ραδιοφωνική σεζόν στον NRJ

Η ομάδα του NRJ Cyprus επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη για μία ακόμη υπέροχη ραδιοφωνική χρονιά. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση και βιντεογράφιση των ραδιοφωνικών παραγωγών και η ομάδα του NRJ φαίνεται ότι απόλαυσαν την φωτογράφιση γιατί, βλέποντας τα στόρυ και τα ποστ στα κοινωνικά δίκτυα του NRJ Cyprus και των ραδιοφωνικών παραγωγών, θα καταλάβετε τι εννοούμε. Δημοσιεύουμε κάποιες από τις backstage photos της φωτογράφισης. Η φωτογράφος ήταν η Olesia Ghohabi και η φωτογράφιση έγινε στο στούντιο φωτογράφισης MODEL ONE AGENCY στη Λευκωσία.

Η νέα ραδιοφωνική σεζόν θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου! Οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί παραγωγοί του NRJ Cyprus 99.0/94.4 είναι πανέτοιμοι και γεμάτη ενέργεια να σας κρατούν καθημερινά την καλύτερη παρέα, παίζοντας πάντα την καλύτερη μουσική!

Την πρώτη καλημέρα στον NRJ θα την ακούτε από τον Μάρκο Κωμοδρόμο, ο οποίος συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στο πρωινό του NRJ με το NRJ WAKE UP SHOW και μαζί με την Τζώρτζια Παναγή θα σας κρατάνε την καλύτερη πρωινή συντροφιά 7-10 το πρωί.

Ακολουθεί η αγαπημένη μας Άντρη Καραντώνη με την εκπομπή Turn Up the Heat από τις 10.00 μέχρι και τη 13.00 όπου θα σας κρατά συντροφιά με πολλά viral news από την Κύπρο και το εξωτερικό, healthy και beauty tips, κους-κους και φυσικά την καλύτερη μουσική.

Τα μεσημέρια μας θα συνεχίσουν να κορυφώνονται με το απόλυτο NRJ New Music Show 13:00 – 15:00 με τον Γιάννη Μπουτζίκα, ο οποίος μας «ανεβάζει» με τις πιο πρόσφατες και μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες!

Στη συνέχεια συναντάμε τον αγαπημένο μας Κυριάκο Μαραγκό με το απόλυτο NRJ DRIVE TIME VIBES από τις 17.00 έως τις 20.00, όπου θα σας χαρίσει ένα αξέχαστο τρίωρο μουσικό ταξίδι με πολλά νέα, throwbacks, ανέκδοτα, τις μοναδικές άχρηστες πληροφορίες της ημέρας, και πολλά αλλά. Παράλληλα, κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:00 -14:00 θα μας παρουσιάζει τα NRJ EURO HOT 30, τα 30 καλυτέρα τραγούδια που παίζουν παγκοσμίως σε όλους του ραδιοφωνικούς σταθμούς του NRJ!

Και μην ξεχνάτε από τις 20.00-21.00 ο Christoph G συνεχίζει δυναμικά με το NRJ CLUB MIX μαζί με πολλά DJ sets με International and Local DJs, όπως τον Νικόλα Ταλιαδόρο, DJ Kru και άλλους. Πολλοί είναι και οι συνεργάτες που έχουν τα δικά τους ένθετα στις εκπομπές του NRJ όπως Αστρολογικές προβλέψεις με την ερευνήτρια-αστρολόγο Πατρίτσια Νικολάου και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μάριο Βασιλείου.

Η νέα ραδιοφωνική σεζόν επιφυλάσσει εκπλήξεις, νέα, γέλιο, διαγωνισμούς και φυσικά τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες! Stay tuned !!!

🗓️ 05 Sep 2023

Related Articles