Νέα κυκλοφορία απο τον Tom Grennan - ''All These Nights''

tom-grennan-561-1

Ο Tom Grennan κυκλοφόρησε το νέο του single «All These Nights». Tο «All These Nights» ακολουθεί την τελευταία επιτυχία του Tom, «Remind Me». Ένα νέο single αγαπημένο που έχει ήδη αιχμαλωτίσει τις καρδιές και το μυαλό χιλιάδων θαυμαστών σε συναυλίες και καλοκαιρινά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα μεγαλύτερα πλήθη στην κεντρική σκηνή του Isle Of Wight Festival του 2022 και, μετά από μια sold-out περιοδεία στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, στο Homecoming του Tom εμφάνιση σε 15.000 θαυμαστές στο Bedford Park. Η μεγαλύτερη συναυλία του Grennan στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι σήμερα.

Μετά την κυκλοφορία του κορυφαίου άλμπουμ του στο Ηνωμένο Βασίλειο με τίτλο «Evering Road» το 2021, η μουσική του Tom συνεχίζει να αντηχεί σε όλο τον κόσμο. Μόνο στη Νότια Κορέα, ο Tom έγινε σούπερ σταρ, με το “Little Bit of Love” (το πρώτο του Top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο) που ήταν υποψήφιο για τα BRIT Awards, μεταδόθηκε 30 εκατομμύρια φορές και καλύφθηκε από ένα πλήθος ταλέντων της K-Pop, συμπεριλαμβανομένου του Monsta X. Και όλα αυτά χωρίς να έχει πατήσει το πόδι του στη χώρα. Στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ανακάλυψη του έχει πλέον υπογραμμιστεί από το Chart με τα περισσότερα παιγμένα κομμάτια της PPL με δύο από τις πλατινένιες επιτυχίες του Grennan, το “Little Bit Of Love” (τώρα μεταδόθηκε πάνω από 300 εκατομμύρια φορές) και το “By Your Side”, με σκορ τα τρία καλύτερα τραγούδια της χρονιάς.

Μιλώντας για το «All These Nights», ο Τομ δήλωσε:

«To «All These Nights»,  είναι ένα τραγούδι που σε κάνει να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την καλή ενέργεια και τους καλούς ανθρώπους στη ζωή σου. Οι άνθρωποι που σου φέρνουν χαρά και σου φέρνουν αγάπη. Αυτό είναι η αρχή ενός νέο κεφαλαίου στην ζωή μου, η μουσική μου εξελίσσεται. Αφήνω τις πόρτες μου ανοιχτές και ανακοινώνω: «Τώρα είναι η ώρα!»

Ο Tom Grennan βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στούντιο και δουλεύει πάνω σε νέα μουσική για το αναμενόμενο τρίτο άλμπουμ του.

🗓️ 09 Sep 2022

Related Articles