Μετά την Ιστορική Έκθεση Όπερας στο Sydney, ο Fred Again όρισε περιοδεία στην Αυστραλία

Ο Fred Again είναι γεμάτος εκπλήξεις. Ο Βρετανός παραγωγός και καλλιτέχνης ηλεκτρονικής μουσικής ξεκινά από το pop-up σόου του στην εμβληματική Όπερα του Σίδνεϊ σε μια αρένα με έξι συναυλίες στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη τον επόμενο μήνα, καθώς και την υπόσχεση για άλλη μια έκπληξη στην Gold Coast, νότια του Μπρίσμπεϊν.

Η Handsome Tours, μέρος του Ομίλου TEG, μητρική των Ticketek, TEG Dainty και άλλων επιχειρήσεων, είναι η παραγωγή της περιοδείας.

Ο βραβευμένος με Grammy-and-Brit μουσικός την Τρίτη (27 Φεβρουαρίου) έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που ανακοίνωσε, ξεπούλησε και εμφανίστηκε στην Όπερα, όλα μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 24 ωρών.

Η ανακοίνωση αυτής της μοναδικής παράστασης στο Μέγαρο Μουσικής έγινε από τον λογαριασμό του στο Instagram και προκάλεσε ταραχή καθώς περισσότεροι από 145.000 μπήκαν σε μια εικονική ουρά για να αγοράσουν εισιτήρια, λένε οι εκπρόσωποι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ζήτηση για πώληση που έχει βιώσει ποτέ το δωμάτιο χωρητικότητας 2.679 ατόμων.

Ο Fred Again (πραγματικό όνομα Fred Gibson) δεν θα πάει πουθενά. Τρεις διαδοχικές συναυλίες περιμένουν στο Rod Laver Arena χωρητικότητας 15.000 ατόμων της Μελβούρνης από τις 4 Μαρτίου, ακολουθούμενες από τρεις συνεχόμενες βραδιές στο Qudos Bank Arena του Σίδνεϊ χωρητικότητας 22.000 ατόμων. Η Gold Coast θα φιλοξενήσει μια παράσταση μεταξύ αυτών των δύο σειρών σε μια τοποθεσία που θα επιβεβαιωθεί, λένε εκπρόσωποι.

Υποστήριξη είναι το Joy (Anonymous) και η γενική προσφορά ξεκινά την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου — με έκπληξη, χωρίς προπώληση.

Ξεκινώντας ως παραγωγός, η καριέρα του ήταν εκρηκτική. Πολυγραφότατος δημιουργός, το DNA του Fred βρίσκεται σε τουλάχιστον επτά single στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου και, στην πορεία, έγινε ο νεότερος παραγωγός της χρονιάς στα Brit Awards και κέρδισε δύο βραβεία Grammy νωρίτερα αυτόν τον μήνα για το καλύτερο χορευτικό/ηλεκτρονικό άλμπουμ (για το Actual Life 3 (1 Ιανουαρίου – 23 Σεπτεμβρίου 2022) και καλύτερη χορευτική/ηλεκτρονική ηχογράφηση για τη δουλειά του στο “Rumble” με τους Skrillex και Flowdan.

Ο Fred Again έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με το αυστραλιανό κοινό. Έκανε το ζωντανό ντεμπούτο του εδώ τον Ιανουάριο του 2023, ερμηνεύοντας σκηνικά στο Laneway Festival, ξεπουλώντας πρωτοσέλιδα σόου και κυκλοφόρησε αναδυόμενα DJ pop-ups που φέρεται να εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, συμπεριλαμβανομένου ενός σετ στο Hordern Pavilion του Σίδνεϊ χωρητικότητας 5.500 ατόμων.

Για να γιορτάσει τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας, ο Fred Again κυκλοφορεί το “stayinit”, μια συνεργασία με τον Lil Yachty και τον Overmono, την τελευταία σειρά εκδόσεων “USB”. Οι θαυμαστες των ΗΠΑ παίρνουν μια γεύση από τη δράση όταν ο Fred Again είναι ο επικεφαλείς του Bonnaroo 2024 αυτόν τον Ιούνιο.

Fred Again – Περιοδεία στην Αυστραλία 2024:

  • March 4 — Rod Laver Arena Melbourne Tickets
  • March 5 — Rod Laver Arena Melbourne Tickets
  • March 6 — Rod Laver Arena Melbourne Tickets
  • March 9 — Gold Coast pop-up (venue TBC)
  • March 12 — Qudos Bank Arena Sydney Tickets
  • March 13 — Qudos Bank Arena Sydney Tickets
  • March 14 — Qudos Bank Arena Sydney
🗓️ 29 Feb 2024

Related Articles