Λαμπερή η παρουσίαση του νέου προγράμματος του NRJ Cyprus

IMG_2329

Το πρώτο Media event του NRJ Cyprus πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο Cafe Mercedes. Η ομάδα του NRJ Cyprus σε συνεργασία με την κορυφαία ομάδα της BOUSSIAS Cyprus διοργάνωσαν μια ατμοσφαιρική βραδιά, μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να παρουσιάσουν το φετινό και ανανεωμένο πρόγραμμα του NRJ Cyprus.  Πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας βρέθηκαν στο event και διασκέδασαν στους ρυθμούς των DJ’s του NRJ Christoph G και Νικόλα Ταλιαδόρο με Hit Music Only.

Σε μια βραδιά γεμάτη με λαμπερά πρόσωπα, διασκέδαση και ξεχωριστή μουσική, ο Διευθυντής του NRJ Cyprus Μάρκος Κωμοδρόμος, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και παρουσίασε τις ιδέες, το νέο πρόγραμμα και τις νέες συνεργασίες του NRJ για την καινούργια χρονιά. Παράλληλα μας σύστησε το όραμα και τους στόχους του σταθμού, έχοντας στο επίκεντρο την προσπάθεια για ανάδειξη του στους 5 καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς Παγκύπρια. Ακολούθως, με φόντο και την στρατηγική συνεργασία του NRJ με την Boussias Cyprus, τον λόγο πήρε η CEO της εταιρείας, Μαρία Κυριάκου, η οποία με την σειρά της ευχαρίστησε τον NRJ για την εκδήλωση και επεσήμανε την στήριξη της στο νέο εγχείρημα του ραδιοφωνικού σταθμού. Η κ. Κυριάκου ευχήθηκε όπως ο σταθμός να φτάσει όσο ψηλά γίνεται και να συνεχίζει να μας κρατά συντροφιά για πολλά ακόμη χρόνια!

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν διαφορά εδέσματα και κοκτέιλ. Τα γευστικά και υγιεινά γεύματα ήταν επιμελημένα από την ομάδα του Misfit Union, μια κυπριακή εταιρεία που σερβίρει μοναδικές γεύσεις φτιαγμένες από φρέσκα κυπριακά υλικά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση και να διεκδικήσουν ταξιδιωτικές τσάντες BG BERLIN.

Ο NRJ είναι ένα International brand με παρουσία σε περισσότερες από 18 χώρες και με περισσότερους από 14 εκατομμύρια ακροατές, καθημερινά, παγκοσμίως, και ακούγεται σε 11 γλώσσες με διεθνές υπογραφές, μεταξύ άλλων η Γερμανία, το Βέλγιο, η Φιλανδία, η Νορβηγία, και άλλες. Επίσης, συνεργάζεται αποκλειστικά με διεθνές ονόματα παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως η Camila Cabello, o Ed Sheeran, The Weeknd, o David Guetta και πολλοί άλλοι.

Το νέο πρόγραμμα του NRJ Cyprus ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και DJs του σταθμού μεταφέρουν καθημερινά την καλύτερη τους ενεργεία.

Ο NRJ Cyprus έχει διαμορφώσει ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα με ανερχόμενα events μέσα στην επόμενη χρονιά και πολλές εκπλήξεις σε συνεργασία με την ομάδα της BOUSSIAS Cyprus.

🗓️ 07 Nov 2022

Related Articles