Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία της Amy Winehouse «Back to Black»

Το “Back to Black”, η τελευταία βιογραφική ταινία για την Amy Winehouse σε σκηνοθεσία Sam Taylor-Johnson, αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ της μετά το teaser του περασμένου μήνα. Η Marisa Abela αναλαμβάνει το ρόλο της αείμνηστης τραγουδίστριας, απεικονίζοντας το ταξίδι της από μια αποφασιστική έφηβη σε μια προβληματική εικόνα στη σφαίρα της τζαζ και της ποπ. Το τρέιλερ εμβαθύνει στην αποφασιστική προσέγγιση της Amy Winehouse στην καριέρα της, προβάλλοντας τα άτομα – φίλους, οικογένεια και άλλες προσωπικότητες με επιρροή – που στάθηκαν στο πλευρό της σε όλο το πολυτάραχο ταξίδι της.

Η Amy Winehouse είχε προηγουμένως εξερευνηθεί στο ντοκιμαντέρ “Amy” του 2015, σε σκηνοθεσία Asif Kapaida, το οποίο παρείχε μια βαθύτερη ματιά στους αγώνες της τραγουδίστριας με τον εθισμό και τις αρνητικές επιρροές που οδήγησαν στον θάνατό της από δηλητηρίαση από αλκοόλ το 2011. Ωστόσο, “Back to Black” διαφέρει από ένα άλλο ντοκιμαντέρ για το αστέρι, το “Amy Winehouse – Back to Black”, το οποίο επικεντρώθηκε στη δημιουργία του άλμπουμ “Back to Black”.

Το «Back to Black» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 17 Μαΐου, μια εβδομάδα αργότερα από ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Παράγεται με την έγκριση του Ιδρύματος Amy Winehouse, η ταινία, σε σενάριο Matt Greenhalgh, αντλεί έμπνευση από τους «βαθιά προσωπικούς και ειλικρινείς στίχους της Amy». Μαζί με την Abela, το καστ περιλαμβάνει οι Jack O’Connell, Eddie Marsan και Lesley Manville.

🗓️ 05 Feb 2024

Related Articles