Κυκλοφόρησε το νέο trailer για την ταινία «Beyoncé’s RENAISSANCE: A Cinematic Journey of Creative Mastery»

Η Beyoncé μοιράστηκε ένα νέο τρέιλερ για το RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ, την κινηματογραφική κυκλοφορία που εξιστορεί την παγκόσμια περιοδεία Renaissance World Tour της Beyoncé που σημείωσε ρεκόρ. Η ταινία θα παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως από την 1η Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια πωλούνται επίσημα τώρα στο BeyonceFilm. Οι προβολές για ορισμένες περιοχές θα ξεκινήσουν στις 21 Δεκεμβρίου με την πώληση εισιτηρίων σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ τονίζει το ταξίδι της RENAISSANCE WORLD TOUR – μιας παγκόσμιας περιοδείας συναυλιών που σημειώνει ρεκόρ που κάλυψε 56 παραστάσεις, 39 πόλεις και 12 χώρες – από την έναρξή της έως το εναρκτήριο σόου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το μεγάλο φινάλε στο Κάνσας Σίτι, Μιζούρι. Αφορά την πρόθεση της Beyoncé, τη σκληρή δουλειά, τη συμμετοχή σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει την κληρονομιά της και να κυριαρχήσει στην τέχνη της.

Έγινε δεκτή με εξαιρετική αναγνώριση τόσο από διεθνή όσο και από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η εξαιρετική ερμηνεία της Beyoncé κατά τη διάρκεια της Renaissance World Tour δημιούργησε ένα καταφύγιο ελευθερίας, αποδοχής και κοινής χαράς.

Η παραγωγή του καλωσόρισε περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ταξίδεψαν για να το απολαύσουν. Τώρα, εκατομμύρια θεατές του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν μέσω της μεγάλης οθόνης.

Το «Beyoncé’s Renaissance: A Cinematic Journey of Creative Mastery», θα διατεθεί σε εκατομμύρια κινηματογραφόφιλους σε όλο τον κόσμο, καθώς αναμένεται να ανοίξει σε χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.

Φέτος, η Beyoncé έγινε η καλλιτέχνης με τα περισσότερα Grammy όλων των εποχών. Πήρε Grammy για το καλύτερο άλμπουμ χορού/ηλεκτρονικής μουσικής, την καλύτερη χορευτική/ηλεκτρονική ηχογράφηση, την καλύτερη παραδοσιακή ερμηνεία R&B και το καλύτερο τραγούδι R&B.

🗓️ 14 Nov 2023

Related Articles