Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Ed Sheeran με τίτλο «Subtract»

Το τελευταίο άλμπουμ του Ed Sheeran στη σειρά μαθηματικών του, Subtract, είναι επίσημα διαθέσιμο για ροή από σήμερα Παρασκευή (5 Μαΐου).

Πριν από τα σινγκλ «Eyes Closed» και «Boat», το άλμπουμ ολοκληρώνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη δισκογραφία του Sheeran. Με την ανακοίνωση της άφιξης του LP, ο Βρετανός ποπ σταρ αποκάλυψε ότι το λυρικό του περιεχόμενο και η προσωπική του φύση προήλθαν ως αποτέλεσμα προσωπικής τραγωδίας στη ζωή του, δηλαδή η σύζυγός του Cherry Seaborn που ανέπτυξε όγκο στον εγκέφαλο ενώ ήταν έγκυος και ο στενός του φίλος Jamal Edwards πέθανε.

«Ένιωθα σαν να πνιγόμουν, το κεφάλι μου κάτω από την επιφάνεια, κοιτώντας ψηλά αλλά δεν μπορούσα να διαπεράσω για αέρα. Ως καλλιτέχνης δεν ένιωθα ότι θα μπορούσα να βάλω αξιόπιστα ένα σύνολο έργων στον κόσμο που δεν αντιπροσώπευε με ακρίβεια πού βρίσκομαι και πώς πρέπει να εκφραστώ σε αυτό το σημείο της ζωής μου», έγραψε μέσω Instagram.

Και συνέχισε, «Αυτό το άλμπουμ είναι καθαρά αυτό. Ανοίγει την παγίδα στην ψυχή μου. Για πρώτη φορά δεν προσπαθώ να φτιάξω ένα άλμπουμ που θα αρέσει στους ανθρώπους, απλώς βγάζω κάτι που είναι ειλικρινές και αληθινό στο σημείο που βρίσκομαι στην ενήλικη ζωή μου. Αυτή είναι η καταχώριση στο ημερολόγιο του περασμένου Φεβρουαρίου και ο τρόπος μου να το κατανοήσω. Αυτό είναι Αφαίρεση.”

Η τυπική έκδοση του άλμπουμ περιέχει συνολικά 14 κομμάτια, ενώ οι εκδόσεις CD και deluxe βινυλίου του άλμπουμ περιέχουν 18 και 23 τραγούδια αντίστοιχα.

Το Subtract φθάνει επίσης λιγότερο από 24 ώρες αφότου ο Sheeran διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν υπεύθυνος για την αντιγραφή της δομής της συγχορδίας του κλασικού “Let’s Get It On” του 1973 του Marvin Gaye στο κομμάτι του 2014, “Thinking Out Loud”.

🗓️ 05 May 2023

Related Articles