Κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από την παράσταση «The Archer» της Taylor Swift από την ταινία «The Eras Tour»

Η Taylor Swift είναι ο απόλυτος Τοξότης και η επερχόμενη ταινία της εκτεταμένης έκδοσης The Eras Tour – που θα κυκλοφορήσει στα 34α γενέθλια της τραγουδίστριας (13 Δεκεμβρίου) – θα περιλαμβάνει μια ερμηνεία του κομματιού της “The Archer”.

Σε ένα κλιπ προεπισκόπησης της παράστασης, που κοινοποιήθηκε από το Today την Τρίτη (12 Δεκεμβρίου), η τραγουδίστρια εμφανίζεται με το ροζ και μπλε κοτσαδάκι της με θέμα τον εραστή στη σκηνή, καθώς εκτελεί την επιτυχία στο Λος Άντζελες για δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές. Επιπλέον, η εκτεταμένη έκδοση της ταινίας θα περιλαμβάνει παραστάσεις “Long Live” και “Wildest Dreams”.

Οι Swifties μπορούν επιτέλους να ζήσουν την ταινία Eras Tour που διαρκεί περισσότερο από τρεις ώρες στο σπίτι, όταν βγει στις υπηρεσίες ροής την Τετάρτη (13 Δεκεμβρίου). “Γεια! Λοιπόν, βασικά πλησιάζουν γενέθλια και σκεφτόμουν ότι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γιορτάσουμε τη χρονιά που περάσαμε μαζί θα ήταν να κάνω την ταινία συναυλίας The Eras Tour διαθέσιμη για να την παρακολουθήσετε στο σπίτι!» Η Swift ανακοίνωσε στα social media της τον περασμένο μήνα.

Οι θαυμαστές μπορούν να αγοράσουν ή να νοικιάσουν την ταινία για 19,89 δολάρια μέσω των Prime Video, Apple TV+, Xfinity, Vudu, Google Play, YouTube TV και Sky TV Premiere. Οι ενοικιάσεις θα είναι διαθέσιμες για 48 ώρες.

Η περιοδεία Taylor Swift: The Eras Tour άνοιξε τον Οκτώβριο με έσοδα άνω των 92,8 εκατομμυρίων δολαρίων, και έγινε αμέσως η ταινία συναυλιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία μετά από μόλις ένα Σαββατοκύριακο. Η ταινία Eras Tour γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων παραστάσεων της Swift στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια, όπου παρουσίασε έξι παραστάσεις στις αρχές Αυγούστου. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Sam Wrench, ο οποίος έλαβε υποψηφιότητα για Grammy στα τέλη του περασμένου έτους για τη σκηνοθεσία της Billie Eilish Live στο O2, το οποίο ήταν διεκδικητής για την καλύτερη μουσική ταινία.

🗓️ 13 Dec 2023

Related Articles