Δύο σκηνοθέτες ακολουθούσαν τον Kanye West για 21 χρόνια.
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Kanye West απέκτησε το Netflix έναντι τιμήματος 30 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αποτελείται από πολλαπλά επεισόδια, βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής εδώ και δύο δεκαετίες καθώς δύο κινηματογραφιστές κατέγραφαν στο φακό τη ζωή και την καριέρα του δισεκατομμυριούχου ράπερ και επιχειρηματία για 21 χρόνια.
Την επιμέλεια του εγχειρήματος έχουν οι Clarence «Coodie» Simmons και Chike Ozah, το δίδυμο που είναι γνωστό ως Coodie & Chike, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει δύο από τα πρώτα μουσικά βίντεο του Kanye West, το «Through The Wire» και την τρίτη εκδοχή του «Jesus Walks».
Το ντοκιμαντέρ, το οποίο δεν έχει αποκτήσει ακόμη επίσημο τίτλο, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα του Netflix αργότερα φέτος.
Πηγή αναφέρει στο Billboard ότι ο Kanye West έδωσε ουσιαστικά στους Coodie & Chike την ευλογία του επιτρέποντάς τους να τον ακολουθούν με μια κάμερα για 21 χρόνια
Διαβάστε περισσότερα HIT CHANNEL