Η Zara Larsson περιβάλλεται από γυναίκες για να νιώθει «προστατευμένη» στη μουσική βιομηχανία

Η Zara Larsson αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί σε «περίεργες καταστάσεις» από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική βιομηχανία. Η 25χρονη Σουηδή star εξήγησε ότι ενώ οι νέες γυναίκες μπορεί να συναντήσουν «παντού» τον σεξισμό, και ότι η ίδια ήταν «τυχερή» που είχε μία καλή ομάδα γύρω της και προσπαθεί να περιβάλλεται από γυναίκες για να νιώθει «προστατευμένη».

«Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει παντού όταν είσαι νεαρή κοπέλα και εργάζεσαι», δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun την Κυριακή. «Ήμουν τυχερή που είχα μία καλή ομάδα γύρω μου. Προσπαθώ να περιβάλλω τον εαυτό μου με πολλές γυναίκες. Αισθάνομαι ότι ήμουν πραγματικά προστατευμένη επειδή είχα πάντα τη μητέρα μου μαζί μου ή είχα κάποιον άλλον στο στούντιο μαζί μου», συνέχισε. «Αλλά έχω βρεθεί σε περίεργες καταστάσεις, δυστυχώς, και τώρα είμαι ακόμα πιο επιλεκτική με το με ποιον θέλω να δουλέψω», παραδέχθηκε.

Η Zara Larsson πρόσθεσε ακόμη ότι λόγω της κληρονομιάς της χώρας και των καλλιτεχνών που έχουν περάσει πριν από αυτήν ήταν «απίστευτο» για εκείνη το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει καριέρα γράφοντας pop μουσική. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πριν από εμένα που άνοιξαν το δρόμο για την pop μουσική, αλλά είναι απίστευτο να είσαι Σουηδός και να μπορείς να κάνεις pop μουσική», ανέφερε.

«Μερικές φορές ο κόσμος σε κοιτάζει με έναν περίεργο τρόπο, αλλά όταν λες ότι είμαι Σουηδέζα και κάνω pop, του κόβεται η ανάσα και λένε: “Ξέρεις τι κάνεις!”», είπε. Η Zara Larsson, η οποία έχει σχέση με τον χορευτή Lamin Holmen από το 2021, σημείωσε επίσης ότι είναι «πολύ δύσκολο» να γράφει τραγούδια χωρισμού όταν βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη σχέση.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να γράψεις για πράγματα που δεν σου συμβαίνουν», σχολίασε. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη και είμαι τόσο ερωτευμένη και απλά αγαπώ τη ζωή μου και όλα είναι τέλεια! Έτσι αισθάνομαι!», πρόσθεσε. «Οπότε είναι δύσκολο να γράψω λυπητερά τραγούδια ή τραγούδια για έρωτες που δεν προχωρούν!», συνέχισε.

🗓️ 08 Jun 2023

Related Articles