Η Zara Larsson μοιράζεται το χορευτικό single «End Of Time»

Η Zara Larsson μοιράστηκε το δεύτερο νέο της σινγκλ της χρονιάς – «End Of Time». Περιγραφόμενο ως «εν μέρει συμφωνική power-ballad, εν μέρει δυστοπικό χορό-banger», το «End Of Time» εμπνεύστηκε από τη Rihanna και τους ABBA της εποχής «Loud». Το τελευταίο κομμάτι της Larsson γράφτηκε και παρήχθη μαζί με τους επικεφαλής συνεργάτες Rick Nowels και Danja.

«Δουλεύω σε αυτό το τραγούδι για πολύ καιρό και μόλις τελείωσε, όλοι ξέραμε ότι ήταν πραγματικά ξεχωριστό», είπε η Larsson σε ένα δελτίο τύπου.

«Όταν ήρθε να κάνω το βίντεο, συνεργάστηκα με τους The Baker Twins σε μια ιστορία που είναι πολύ προσωπική για μένα. Έχω εξερευνήσει αυτό το θέμα στο παρελθόν, ότι υπάρχει μια πραγματική δυαδικότητα στη ζωή μου στο να είμαι θαυμαστής και δημιουργός, πραγματικός άνθρωπος και ποπ σταρ. Εργάζομαι στο να αγαπώ όλες αυτές τις πλευρές εξίσου. Γι’ αυτό νιώθω ότι το βίντεο είναι η δική μου εκδοχή μιας αιώνιας ιστορίας αγάπης».

Το “End Of Time” ακολουθεί το “Can’t Tame Her”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και ξεκίνησε τη συμμαχία της Larsson μεταξύ της δικής της εταιρείας Sommer House και της Epic / Black Butter Records, η οποία ανακοινώθηκε πέρυσι.

Μιλώντας στο NME πέρυσι, η Larsson είπε ότι δούλευε με τους Nowels και Danja στη συνέχεια του «Poster Girl» του 2021. «Τα ντραμς είναι λίγο πιο σκληρά, τα φωνητικά φωνάζουν λίγο περισσότερο. Απλώς θα έλεγα ότι το ανέβασα αρκετά, κάτι που ελπίζω να είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω για κάθε άλμπουμ, αλλά αυτό είναι πραγματικά καλό», είπε εκείνη την εποχή.

Πρόσθεσε ότι το νέο της άλμπουμ είναι «σχεδόν τελειωμένο». Αργότερα αυτό το μήνα, η Larsson πρόκειται να εμφανιστεί στο Radio One’s Big Weekend μαζί με τους Lewis Capaldi, The 1975, Arlo Parks, RAYE, Anne-Marie, Niall Horan, Sub Focus, Ashnikko, Inhaler, Cat Burns, Georgia και Cassyette. Περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

🗓️ 26 May 2023

Related Articles