Η Venbee αποκαλύπτει το νέο της σινγκλ «Messy In Heaven»

venbee2-1

Η νεαρή ηλεκτρονική μουσικός Venbee μοιράζεται το νέο της σινγκλ με τον Goddard, «Messy In Heaven», που κυκλοφορεί τώρα στην Columbia Records.

Η Venbee είναι μια ταλαντούχα 21χρονη καλλιτέχνης και τραγουδοποιός που είναι τολμηρή, αστεία, ειλικρινής και δεν φοβάται να πει τη γνώμη της. Πρόσφατα, ξέσπασε με την viral επιτυχία της «Low Down», ένα σκοτεινό ποπ τραγούδι που ασχολείται με το θέμα της κατάθλιψης. Γρήγορα κυριάρχησε σε 21 τσαρτς του Spotify Viral, συμπεριλαμβανομένου του #1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και του #11 στο Global, ενώ το Radio 1 το έκανε το τραγούδι του Introducing: Track Of The Week.

Τώρα η Venbee επιστρέφει με τον παραγωγό Goddard, σε πιο παιχνιδιάρικο τρόπο με ένα νέο τραγούδι, το «Messy In Heaven». Στο τραγούδι επαναπροσδιορίζει αναιδώς τον γιο του θεού σε μια σύγχρονη δύσκολη θέση «Άκουσα τον Ιησού να κάνει κοκαΐνη σε μια βραδινή έξοδο, με μάτια ορθάνοιχτα, διεσταλμένα, αλλά είναι καλά τώρα, και αν ο πατέρας του το μάθει ποτέ, πιθανότατα θα έσβηνε τα φώτα του… γίνεται λίγο ακατάστατο στον παράδεισο».

Η Venbee δήλωσε για το κομμάτι: «Το βράδυ πριν γράψω το «Messy in Heaven» ονειρεύτηκα τον Ιησού να περπατά στον κεντρικό δρόμο και να δείχνει πολύ μεθυσμένος. Όταν μπήκα στη συνεδρία είπα στους συν-συγγραφείς μου για το όνειρο και το τραγούδι «γράφτηκε από μόνο του». Το «Messy in Heaven» δεν είναι θρησκευόμενο τραγούδι αλλά δεν προορίζεται να προσβάλει οποιονδήποτε. Αφορά απλώς το πώς μερικοί από τους καλύτερους ανθρώπους βάζουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους. Ως αποτέλεσμα αυτού, μερικές φορές πέφτουν σε μια καθοδική σπείρα.

«Δούλεψα πάνω σε αυτό με τον Goddard γιατί ένιωθα ότι μαζί θα μπορούσαμε να το μετατρέψουμε σε κάτι πολύ όμορφο! Εχουμε φανταστικές ιδέες και είμαι πολύ χαρούμενη που δέχτηκε να το κάνει αυτό μαζί μου. Ελπίζω να σας αρέσει το τραγούδι όσο και εμάς. Αντίο, σας αγαπώ αντίο.”

Η Goddard είπε για το κομμάτι «Το να δουλεύεις για το «Messy in Heaven» ήταν μια εμπειρία που μου άνοιξε τα μάτια. Η σκηνή αυτή τη στιγμή είναι πολύ συναρπαστική και με ένα νέο κύμα επερχόμενων καλλιτεχνών που πειραματίζονται με ήχους και διασκευές που σπάνια χρησιμοποιούνται στο DnB, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του». Η Venbee εμφανίστηκε πρόσφατα στο All Points East Festival και αυτή τη στιγμή εργάζεται για περισσότερη νέα μουσική, με σχέδια να κυκλοφορήσει ένα ντεμπούτο EP αργότερα την επόμενη χρονιά.

Ακούστε το «Messy In Heaven» των Venbee x Goddard στη λίστα αναπαραγωγής νέων κυκλοφοριών Shoot Music στο Spotify.

🗓️ 14 Oct 2022

Related Articles