Η Taylor Swift θα κυκλοφορήσει το "Speak Now (Taylor’s Version)" πριν ξεκινήσει την περιοδείας της -  ERAS Tour

Taylor-Swift-AMAs-2022-15623626193-1068x712-1

Οι θαυμαστές αρχικά υπέθεσαν ότι το Speak Now θα είναι το τρίτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στη σειρά Taylor’s Version αφού το ανακάλυψαν στο βίντεο για το τραγούδι της “Bejewelled”. Μια πηγή αποκάλυψε πρόσφατα στη βρετανική εφημερίδα The Sun ότι το Speak Now θα είναι το επόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στη σειρά επανηχογράφησης του Taylor Swift με την εύστοχη ονομασία Taylor’s Version, και πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από όσο νομίζουμε.

Οι θαυμαστές έχουν επίσης επισημάνει ότι το σκηνικό στήσιμο στο κλιπ μοιάζει πολύ με τη σκηνή της περιοδείας της στο Speak Now, και οι στιγμές κλεισίματος του βίντεο περιλαμβάνουν επίσης τη μελωδία από το Long Live. Τώρα φαίνεται ότι οι εικασίες για το Speak Now μπορούν να σταματήσουν με μια πηγή που επιβεβαιώνει ότι η Swift σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Speak Now (Taylor’s Version) λίγο πριν την αναμενόμενη περιοδεία της Eras Tour.

«Η Taylor βρισκόταν αθόρυβα στο στούντιο και εργαζόταν για την ανανέωση του Speak Now και του 1989. Όλες οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να ξεκαθαρίζονται, αλλά το Speak Now Taylor’s Version θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της Eras. «Πολλοί άλλοι καλλιτέχνες θα είχαν σταματήσει για να απολαύσουν την επιτυχία που γνώρισε με το Midnights, αλλά η Taylor είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένη και εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για τους θαυμαστές της».

Η Swift έχει ήδη επανακυκλοφορήσει δύο άλμπουμ στη σειρά της Taylor’s Version, το Red και το Fearless, με μεγάλη επιτυχία και τα δύο. Επιπλέον, το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, Midnights, σημείωσε απίστευτα νούμερα στα charts, σπάζοντας το ρεκόρ ροής μιας ημέρας για ένα άλμπουμ με 184,6 εκατομμύρια ροές στο Spotify και αυξάνοντας μόνη της τις πωλήσεις δίσκων βινυλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο για το πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια.

🗓️ 04 Jan 2023

Related Articles