Η Taylor Swift στην πρεμιέρα της ταινίας «Eras» Tour: «The Most Electric Experience of My Life»

Η Taylor Swift είναι ενθουσιασμένη και λατρεύει τη ζωή αυτή τη στιγμή. Η συνεχιζόμενη περιοδεία The Eras Tour της Swift ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην Βόρεια Αμερική και θα επιστρέψει από τον επόμενο μήνα, ξεκινώντας με μια επίσκεψη στη Βραζιλία ακολουθούμενη από ένα πλήρες διεθνές πρόγραμμα το 2024. Χωρίς να χάσει ούτε μια στιγμή πολύτιμου χρόνου, η σούπερ σταρ της ποπ προχώρησε στη ταινία της συναυλία της The Eras Tour και ήταν έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα στο The Grove στο Λος Άντζελες την Τετάρτη (11 Οκτωβρίου), όπου παρέδωσε μια 3- λεπτή ομιλία και κάλεσε το συγκρότημα, τους χορευτές και, φυσικά, τους Swifties θαυμαστές της.

«Πάντα διασκέδαζα να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορώ να κάνω μουσική ως καριέρα. Αυτό είναι τρελό», δήλωσε. «Πάντα διασκέδαζα τόσο πολύ να το κάνω. Ποτέ δεν διασκέδασα τόσο πολύ στη ζωή μου όσο είχα στην περιοδεία The Eras. Είναι μακράν η πιο ηλεκτρική εμπειρία της ζωής μου».

Οι καλεσμένοι στην πρεμιέρα ήταν οι Rachel Zegler, Maren Morris, Simu Liu, Julia Garner και Adam Sandler, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, καθώς και η μητέρα της Swift, Andrea.

«O κάθε ένας που βρίσκεται εδώ έχει επιλεχτεί και προσκλήθηκε σε αυτή τη βραδιά επειδή έδειξε κάποια επιπλέον υποστήριξη για αυτήν την περιοδεία» δήλωσε η Taylor «και το εκτιμώ περισσότερο από ό,τι θα μπορούσατε να ξέρετε» πρόσθεσε.

Η ταινία Eras Tour κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη και είναι ήδη μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με δελτίο τύπου από το AMC Theatres, η ταινία της έχει σπάσει όλα τα υπάρχοντα ρεκόρ για έσοδα από προπωλήσεις εισιτηρίων μίας ημέρας στην 103χρονη ιστορία της αλυσίδας με 26 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες 24 ώρες της πώλησης.

Η ίδια η περιοδεία ήταν ένα ταμείο. Η προβολή του Billboard στη Βόρεια Αμερική σχεδόν διπλασίασε τις προηγούμενες προσδοκίες στα 591 εκατομμύρια δολάρια, μόνο ένα κομμάτι μιας μεγάλης περιοδείας 146 ημερομηνιών που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους.

«Κάναμε αυτές τις παραστάσεις είτε με βροχή ή λάμψη, είτε με αρρώστια και υγεία, ό,τι κι αν συνέβαινε στη ζωή μας», είπε στην καλεσμένη της στην πρεμιέρα του L.A. «και το κάναμε με ένα χαμόγελο στα χείλη».

🗓️ 12 Oct 2023

Related Articles