Η Taylor Swift προτρέπει τους θαυμαστές να εγγραφούν για να ψηφίσουν: «Ξέρω πόσο ισχυρές είναι οι φωνές σας»

Ανήκετε στην ψηφοφορία. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Taylor Swift στους θαυμαστές την Τρίτη (19 Σεπτεμβρίου), Εθνική Ημέρα Εκλογών. Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε στα Stories της στο Instagram, η σούπερ σταρ της ποπ παρότρυνε για άλλη μια φορά τις Swifties να εγγραφούν για να ψηφίσουν αν δεν το έχουν κάνει ακόμα. «Ήμουν τόσο τυχερή που είδα τόσους πολλούς από εσάς στα σόου μου στις ΗΠΑ πρόσφατα», είπε στο μήνυμά της, το οποίο ήταν γραμμένο σε λευκό σε μπλε φόντο ombre. «Σε άκουσα να υψώνεις τις φωνές σου και ξέρω πόσο ισχυρές είναι. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσετε στις φετινές μας εκλογές!».

«Εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε λιγότερο από 2 λεπτά στο vote.org/nvrd», κατέληξε το μήνυμά της η 12 φορές νικήτρια Grammy — η οποία έχει περισσότερους από 272 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Αυτή είναι μακριά από την πρώτη φορά που η τραγουδίστρια του «Cruel Summer» υπενθύμισε στους θαυμαστές της τη σημασία της άσκησης των πολιτικών τους υποχρεώσεων. Έχει συνεργαστεί με το Vote.org – μια μη κομματική, μη κερδοσκοπική πλατφόρμα εγγραφής ψηφοφορίας – για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ψηφίσουν.

Η Swift προέτρεψε πρόσφατα τους θαυμαστές της στο Νάσβιλ να βγουν στις κάλπες τον Ιούλιο, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε ήδη ψηφίσει στις τοπικές εκλογές, σημειώνοντας στο Instagram: «Έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.”

Ο Andrea Hailey, ο διευθύνων σύμβουλος του Vote.org, προέτρεψε επίσης τους ανθρώπους να εγγραφούν. «Σήμερα, την Εθνική Ημέρα Εγγραφής Εκλογέων, είναι ζωτικής σημασίας οι νέοι ψηφοφόροι, ιδιαίτερα, να κατανοήσουν ότι έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν το μέλλον τους. Οκτώ εκατομμύρια νέοι θα είναι νέοι επιλέξιμοι ψηφοφόροι μέχρι την ημέρα των εκλογών του 2024. Και, τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούμε για τις εκλογές που θα διεξαχθούν αυτό το φθινόπωρο και τον επόμενο χρόνο», είπε σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Billboard. “Πολλές πολιτείες έχουν εκλογές τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και πολλές άλλες πολιτείες θα έχουν προκριματικές εκλογές τους πρώτους μήνες του 2024. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική αυτή η Εθνική Ημέρα Εγγραφής Εκλογέων: βρισκόμαστε στην αφετηρία των επόμενων προεδρικών εκλογών.”

«Χρειάζονται λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα στο Vote.org για να ελέγξετε αν έχετε εγγραφεί. Η χώρα μας λειτουργεί καλύτερα όταν εμφανιζόμαστε όλοι. Ας ετοιμαστούμε, ας ετοιμαστούμε και ας εγγραφούμε για να ψηφίσουμε», κατέληξε. «Το μέλλον μας ξεκινά τώρα».

🗓️ 20 Sep 2023

Related Articles