Η Taylor Swift κυκλοφορεί την ονειρεμένη ακουστική έκδοση του «Levander Haze»

Taylor-Swift-15623297925

Η Taylor Swift  κυκλοφόρησε μία νέα ακουστική εκδοχή του single «Lavender Haze», από το άλμπουμ της «Midnights», που είναι ακόμα πιο ονειρική από το πρωτότυπο τραγούδι. Η ακουστική εκδοχή του «Lavender Haze» χαρακτηρίζεται από τον απαλό ήχο μίας κιθάρας και τον διακριτικό ήχο των κρουστών.

Παράλληλα, η αστέρας της pop έχει συνεργαστεί ήδη με καλλιτέχνες όπως οι Tensnake, Snakehips, Jungle και Felix Jaehn για τα remixes του dance-pop single, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο,  κυκλοφόρησε ένα ονειρικό μουσικό βίντεο για το «Lavender Haze». Όπως ήταν αναμενόμενο, στο μουσικό κλιπ για το «Lavender Haze» που σκηνοθέτησε η ίδια η Taylor Swift, κυριαρχούσε από την αρχή έως το τέλος το χρώμα της λεβάντας.

Το «Lavender Haze» έχει φτάσει στο Νο. 2 του Billboard Hot 100 και είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο τραγούδι του άλμπουμ «Midnights» μετά το lead single «Anti-Hero». Το «Anti-Hero» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Hot 100 και συμπλήρωσε συνολικά οκτώ εβδομάδες στην πρώτη θέση για να γίνει το τραγούδι της Taylor Swift με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στην κορυφή του chart.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε παρομοίως μία ακουστική έκδοση του «Anti-Hero», αλλά και μία πληθώρα remixes του τραγουδιού με την υπογραφή των Bleachers, Roosevelt, Kungs, Jayda G και ILLENIUM.

Πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Midnights» τον Οκτώβριο του 2022, η Taylor Swift εξήγησε ότι το «Lavender Haze» ήταν εμπνευσμένο από έναν διάλογο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Mad Men».

«Έπεσα πάνω στη φράση “Lavender Haze” όταν παρακολουθούσα το “Mad Men”. Και την έψαξα γιατί σκέφτηκα ότι ακουγόταν ωραία, και αποδεικνύεται ότι είναι μια κοινή φράση που χρησιμοποιούνταν στη δεκαετία του ’50, όπου απλά τη χρησιμοποιούσαν για να περιγράψουν ότι ήταν ερωτευμένοι», σχολίασε.

«Αν ήσουν σε αυτή την “ομίχλη”, τότε αυτό σήμαινε ότι ήσουν σε αυτή την παντοτινή ερωτική λάμψη – και σκέφτηκα ότι αυτό ήταν πολύ όμορφο. Υποθέτω ότι θεωρητικά, όταν είσαι εκεί, κάνεις τα πάντα για να μείνεις εκεί και να μην αφήσεις τους ανθρώπους να σε κατεβάσουν από αυτό το σύννεφο», πρόσθεσε.

🗓️ 03 Apr 2023

Related Articles