Η Taylor Swift γιορτάζει το «Cruel Summer» με 1 δισεκατομμύριο ροές στο Spotify: «Love You All So Much»

Το “Cruel Summer” της Taylor Swift είναι το τελευταίο τραγούδι που μπήκε στο Spotify’s Billions Club.

Η υπηρεσία ροής μουσικής ανακοίνωσε την Κυριακή (3 Σεπτεμβρίου) ότι το επιτυχημένο σινγκλ από το άλμπουμ της ποπ σούπερ σταρ του 2019, Lover, έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ροές. «Δεν ήταν σκληρό καλοκαίρι για τον @taylorswift13 φέτος», έγραψε το potify στο X (πρώην Twitter). “Συγχαρητήρια για ένα ακόμη κομμάτι στο #BillionsClub.”

Η Swift μπήκε στο Instagram Story της το πρωί της Κυριακής για να γιορτάσει το επίτευγμα. «Το καλοκαίρι μόλις έγινε ΔΙΣΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ», έγραψε κάτω από μια αναδημοσίευση του συγχαρητηρίου μηνύματος του Spotify. «Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ για αυτό».

Η προσθήκη του “Cruel Summer” στο κλαμπ δισεκατομμυρίων ροών της πλατφόρμας ροής σηματοδοτεί το πέμπτο τραγούδι της Swift που έφτασε στο ορόσημο, το οποίο έχει επιτευχθεί με συνολικά 468 κομμάτια (σύμφωνα με τη λίστα αναπαραγωγής του ίδιου του Spotify).

Ακολουθεί το βασικό της single των Midnights “Anti-Hero” και τα τραγούδια “Blank Space” και “Shake It Off” του 1989, καθώς και τη συνεργασία της με το soundtrack του Fifty Shades Darker με τον Zayn, “I Don’t Wanna Live Forever”.

Αρχικά κυκλοφόρησε στο άλμπουμ της Swift το 2019, Lover, και αργότερα προωθήθηκε από τη Republic Records ως σινγκλ, το “Cruel Summer” έφτασε στο Νο. 3 του Billboard Hot 100 chart. Το κομμάτι βρέθηκε επίσης στην κορυφή του τσαρτ Pop Airplay του Billboard, και έγινε ο 12ος ηγέτης της στην κατάταξη.

Στα τέλη Αυγούστου, η Swift έσπασε άλλο ένα ρεκόρ στο Spotify, και έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία της πλατφόρμας ροής που έφτασε τα 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές.

🗓️ 04 Sep 2023

Related Articles