Η Taylor Swift ετοιμάζει συνεργασία με τον Drake

Η Taylor Swift τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με τους Ed Sheeran, Haim και τον Zayn Malik. Τώρα μας αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει μια εκπληκτική συνεργασία μαζί με τον super star της rap τον Drake. Η Taylor Swift και ο Drake ηχογράφησαν μαζί ένα μυστικό τραγούδι κατά τη διάρκεια των συνεδριών για το άλμπουμ της Reputation του 2017. Ο λόγος που δεν είχαν προχωρήσει νωρίτερα στην κυκλοφορία ήταν επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν πολύ άμεσο προς τους εχθρούς τους εκείνη την εποχή, τον Kanye West και την Kim Kardashian.

Ωστόσο, τώρα κινδυνεύουν να αναζωπυρώσουν το δράμα μεταξύ τους, καθώς η Taylor θέλει να το συμπεριλάβει όταν επανακυκλοφορήσει τον δίσκο της Reputation (Taylor’s Version). Αυτή την στιγμή η Taylor βρίσκεται στη διαδικασία της επανηχογράφησης των παλιών της άλμπουμ, σε αντίθεση με τον διευθυντή μουσικής Scooter Braun, ο οποίος αγόρασε τα δικαιώματα του καταλόγου της πίσω, κάτι που όπως ισχυρίζεται η ίδια η Swift έγινε χωρίς τη γνώση ή την άδειά της.

Ως εκ τούτου, αναδημιουργεί σχολαστικά τα άλμπουμ και συμπεριλαμβάνει κομμάτια από το “vault” της – όπως αυτό με τον Drake – που δεν ακούστηκε ποτέ.

🗓️ 03 Oct 2022

Related Articles