Η Taylor Swift ενοικιάζει το σπίτι της που αποτελούσε έμπνευση για το «Cornelia Street»

Το σπίτι της Swift, στην οδό Cornelia στο West Village της Νέας Υόρκης, ήταν το θέμα ενός ομώνυμου κομματιού στο άλμπουμ της Swift το 2019 «Lover».

Συμπληρωμένο με πισίνα και άφθονο χώρο, το διαμέρισμα είναι τώρα διαθέσιμο προς ενοικίαση μέσω Corcoran για $45.000 (£37.000) το μήνα.

Η καταχώριση ξεκινά με αναφορά σε μια γραμμή από το τραγούδι – «Νοικιάζω ένα μέρος στην οδό Κορνηλίας» – συνεχίζοντας να εξηγεί: «Ναι, αυτό είναι το σπίτι που έχτισε το τραγούδι. Διάσημο ως κάποτε το σπίτι της σούπερ σταρ Taylor Swift, που χτίστηκε το 1870 και μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό σπίτι με μοντερνιστικό ύφος με δοκιμασμένο διασημότητες, γκαράζ και πισίνα, που βρίσκεται στην καρδιά του West Village .»

Σε άλλα νέα η αντιμονοπωλιακή επιτροπή των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει ακρόαση σχετικά με την έλλειψη ανταγωνισμού στον κλάδο των εισιτηρίων μετά τα ζητήματα της Ticketmaster στη διαχείριση της πώλησης της περιοδείας «Eras Tour» του Taylor Swift την περασμένη εβδομάδα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη (17 Νοεμβρίου) ότι η γενική πώληση εισιτηρίων για τις ημερομηνίες της Swift το 2023 στη Βόρεια Αμερική ακυρώθηκε, επικαλούμενη «εξαιρετικά υψηλή ζήτηση» και «ανεπαρκές υπόλοιπο απόθεμα εισιτηρίων».

Στη συνέχεια, το Ticketmaster είπε ότι υπήρχε “ιστορικά άνευ προηγουμένου ζήτηση” καθώς “εκατομμύρια” θαυμαστές της Swift προσπάθησαν να εξασφαλίσουν εισιτήρια. Έκτοτε έχει αναφερθεί ότι 14 εκατομμύρια άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν μια αγορά μέσω του ιστότοπου εκείνη την ημέρα, με 2,4 εκατομμύρια να το κάνουν με επιτυχία.

Την Παρασκευή (18 Νοεμβρίου), η Swift είπε σε μια δήλωση ότι η Ticketmaster την είχε «διαβεβαιώσει» ότι ήταν σε θέση να χειριστεί την τεράστια ζήτηση, αλλά αναγνώρισε πώς ορισμένοι θαυμαστές είχαν «τόσο δύσκολο χρόνο προσπαθώντας να βγάλουν εισιτήρια».

Η εταιρεία εξέδωσε αργότερα μια συγγνώμη σε όσους είχαν μια «τρομερή εμπειρία» στην πλοήγηση στον ιστότοπό της, γράφοντας: «Προσπαθούμε να κάνουμε την αγορά εισιτηρίων όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους όλους».

Έχει αναφερθεί ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκινά αντιμονοπωλιακή έρευνα για τη Live Nation –την εταιρεία στην οποία ανήκει η Ticketmaster– ενώ διάφοροι αμερικανοί νομοθέτες έχουν πλήξει τις προαναφερθείσες εταιρείες.

🗓️ 25 Nov 2022

Related Articles