Η Taylor Swift έδωσε 55 εκατομμύρια δολάρια σαν μπόνους στο πλήρωμα του «Eras Tour»

Η Taylor Swift έδωσε πάνω από 55 εκατομμύρια δολάρια (43 εκατομμύρια £) σε μπόνους στα μέλη του πληρώματος που εργάζονταν στη συνεχιζόμενη περιοδεία της «Eras Tour».

Η είδηση ​​έρχεται αφότου αναφέρθηκε χθες (1 Αυγούστου) ότι η τραγουδίστρια είχε χαρίσει στους οδηγούς φορτηγών παραγωγής –υπεύθυνους για τη μεταφορά του εξοπλισμού της σε κάθε ζωντανή εμφάνιση– μπόνους 100.000 δολαρίων (£77.000) έκαστος.

Τώρα, όπως περιγράφεται λεπτομερώς από το περιοδικό People, η σούπερ σταρ της ποπ μοιράστηκε επίσης γενναιόδωρα ποσά επιπλέον εισοδήματος με το υπόλοιπο συνεργείο της «Eras Tour» και το συνολικό ποσό αντιστοιχεί σε ένα αναφερόμενο ποσό των 55 εκατομμυρίων δολαρίων (43 εκατομμύρια £).

Τα μπόνους φτάνουν καθώς η Swift πρόκειται να ολοκληρώσει το σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της στις ΗΠΑ, με έξι sold-out παραστάσεις στο SoFi Stadium του Inglewood. Οι ζωντανές εμφανίσεις ξεκίνησαν στο Glendale της Αριζόνα τον Μάρτιο και έκτοτε έχουν φτάσει σε πολλές πόλεις σε όλη τη χώρα.

Ήδη, η περιοδεία πρόκειται να γίνει μία από τις περιοδείες με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών και εικάζεται ότι έχει αποφέρει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια (778 εκατομμύρια £) – πιθανώς εξηγώντας γιατί προσφέρθηκαν τα μεγάλα μπόνους στα μέλη του πληρώματος.

Αν και το συγκεκριμένο ποσό που δόθηκε σε άλλους που εργάζονται στην περιοδεία – συμπεριλαμβανομένων χορευτών, τεχνικών ήχου, catering, riggers και άλλων – παραμένει άγνωστο, ο Michael Scherkenbach, ο ιδρυτής της εταιρείας μεταφορών και logistics Shomotion, επιβεβαίωσε το δώρο σε μια ανάρτηση στο LinkedIn.

«Όταν [ο πατέρας της Taylor] Scott Swift κάλεσε τους οδηγούς της Shomotion LLC για μια συνάντηση, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμεναν – ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», έγραψε στην ενημέρωση. «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας για την εκτίμηση, την αναγνώριση και τη γενναιοδωρία σου!»

Μετά τις ημερομηνίες της περιοδείας της στις ΗΠΑ, η Swift πρόκειται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο τον επόμενο χρόνο, παίζοντας παραστάσεις στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία. Το βρετανικό και ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας ξεκινά στο Παρίσι στις 9 Μαΐου του επόμενου έτους και ολοκληρώνεται στις 17 Αυγούστου 2024 στο Λονδίνο.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η παγκόσμια περιοδεία, το ‘Eras Tour’ προβλέπεται να είναι η περιοδεία με τα υψηλότερα εισοδήματα στην ιστορία της μουσικής. Ήδη, η Swift έχει κάνει αμέτρητα πρωτοσέλιδα για τις ζωντανές εμφανίσεις της το 2023 – οι οποίες περιλαμβάνουν setlist 44 τραγουδιών, αμέτρητες αλλαγές ρούχων και μια σειρά από ειδικούς καλεσμένους.

🗓️ 03 Aug 2023

Related Articles