Η Taylor Swift αποκαλύπτει τέσσερα μπόνους "Vault" κομμάτια για το "1989 (Taylor's Version)"

Αφού οι Swifties έλυσαν 33 εκατομμύρια γρίφους σε μια τρελή εξόρμηση για να αποκαλύψουν τα κομμάτια “Vault” που είχαν προγραμματιστεί για το επερχόμενο άλμπουμ της Taylor Swift το 1989 (Taylor’s Version), η τραγουδίστρια τελικά αποκάλυψε ποια επιπλέον τραγούδια θα εμφανιστούν στο τελευταίο της album επανεγγραφής.

Τα ανακοινωθέντα κομμάτια που θα συνοδεύουν την κυκλοφορία του άλμπουμ στις 27 Οκτωβρίου είναι: “Is It Over Now?”, “Now That We Don’t Talk”, “Say Don’t Go” και “Suburban Legends”. Αυτό, φυσικά, δεν ήταν αρκετό, καθώς οι θαυμαστές ζήτησαν αμέσως να μάθουν το όνομα ενός πέμπτου μπόνους τραγουδιού που η Swift υποσχέθηκε ότι θα ήταν στη συλλογή, καθώς και μια μελωδία αποκλειστική για το Target που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Όπως με όλα τα πράγματα Swift, η Google κατακλύζεται από μια τρελή συντριβή δραστηριότητας την Τρίτη (19 Σεπτεμβρίου) όταν κυκλοφόρησε ένα νέο αναδυόμενο animation για να τιμήσει την αναμενόμενη κυκλοφορία του 1989. Οι 89 θαυμαστές των γρίφων που ενθαρρύνθηκαν να λύσουν για να ξεκλειδώσουν τα κομμάτια του “Taylor’s Vault” οδήγησαν σε τόσο πολύ Googling που η μηχανή αναζήτησης παραδέχτηκε ότι ήταν περισσότερα από όσα μπορούσε να αντέξει ακόμη και ο κορυφαίος προορισμός αναζήτησης στον κόσμο. «Swifties, το θησαυροφυλάκιο έχει μπλοκαριστεί! Αλλά μην ανησυχείτε, δεν υπάρχουν κενές θέσεις μέσα», έγραψε στο Twitter το βράδυ της Τρίτης. «Είμαστε στην εποχή των επισκευών μας και σύντομα θα βγούμε από το δάσος».

Ωστόσο, δεν κράτησε πολύ, με την Google να ενημερώνει την κατάσταση της αναζήτησης την Τετάρτη με ένα ακόμη μπαράζ λογοπαίγνια που σχετίζονται με το Swift, «Swifties, we made it out of the woods! Bridges, built. Codes, cracked. Vault, opened.”

Η Swift ανακοίνωσε την έκδοση του 1989 τον Αύγουστο, καθιστώντας την την τέταρτη “Έκδοση” που κυκλοφόρησε, από τότε που ανακοίνωσε το έργο της επανηχογράφησης το 2019. Οι τρεις προηγούμενες πέρασαν χρόνο στο Νο. 1 του Billboard 200: Fearless (Taylor’s Version) με δύο εβδομάδες το 2021, το Red (έκδοση Taylor) με μία εβδομάδα το 2021 και το Speak Now (έκδοση Taylor) με δύο εβδομάδες το 2023.

🗓️ 22 Sep 2023

Related Articles