Η Taylor Swift αποκαλύπτει τα παρασκήνια της δημιουργίας της μικρού μήκους ταινίας της All Too Well

Taylor-Swift-Dylan-OBrien-Sadie-Sink-GettyImages-1352936229-1068x712-1

Η ποπ σταρ κυκλοφόρησε την ταινία διάρκειας 15 λεπτών για να συνοδεύσει την κυκλοφορία του «All Too Well (10 Minute Version) (έκδοση Taylor)», το οποίο εμφανίστηκε στην επανηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ της «Red» το 2012.

Το All Too Well σκηνοθετείται από τη Swift και ηχογραφείται από το ομώνυμο τραγούδι του, το οποίο σπάει μόνο για μια ασταθή λογομαχία μεταξύ των συμπρωταγωνιστών Sadie Sink (Stranger Things) και Dylan O’Brien (Maze Runner).

Αναλογιζόμενος τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Swift έγραψε: «Οι πρώτοι σπόροι αυτής της μικρού μήκους ταινίας φυτεύτηκαν πριν από δέκα χρόνια και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις παρασκηνιακές στιγμές των γυρισμάτων. Οφείλω τα πάντα στη Sadie Sink, στον Dylan O’Brien, στην απίστευτη DP μου Rina Yang και στον παραγωγό μου Saul Germaine.

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υπέροχους ηθοποιούς και το συνεργείο μας που έκαναν αυτή την ιστορία να ζωντανέψει τόσο φυσικά. Μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο και θα το θυμάμαι πάντα. Ολα. Πολύ. Καλά. Τα πλάνα από τα παρασκήνια της ταινίας μικρού μήκους του ATW κυκλοφορούν τώρα!»

Η 15λεπτη ταινία χωρίζεται σε επτά κεφάλαια – «An Upstate Escape», «The First Cracks In The Glass», «Are You Real;», «The Breaking Point», «The Reeling», «The Remembering» και « Thirteen Years Gone» – το καθένα εξιστορεί μια διαμορφωτική περίοδο στη μυθιστορηματική σχέση του Sink και του O’Brien.

Η ίδια η Σουίφτ κάνει ένα καμέο στον επίλογο της ταινίας ως ενήλικη εκδοχή του χαρακτήρα της Σινκ (ούτε η ίδια ούτε ο Ο’ Μπράιεν έχουν τα πραγματικά ονόματα στην ταινία), μιλώντας σε μια ανάγνωση βιβλίου καθώς ο πρώην εραστής της παρακολουθεί απ’ έξω.

Αλλού, η Swift φέρεται να βρισκόταν σε συνομιλίες για συνεργασία με την FTX – ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα τις Μπαχάμες εν μέσω χρεοκοπίας – λίγους μήνες πριν η εταιρεία καταρρεύσει.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, ο ιδρυτής του FTX, Sam Bankman-Fried, είχε φτάσει στα «τελευταία στάδια των διαπραγματεύσεων» με τη Swift, προσπαθώντας να στρατολογήσει την τραγουδίστρια σε μια εκστρατεία χορηγίας που θα συνδέεται με μια επερχόμενη περιοδεία της (πιθανώς η περιοδεία «Eras» που ανακοίνωσε πρόσφατα η Swift).

Η έκδοση εισιτηρίων για την περιοδεία «Eras» της Swift ήταν από μόνη της αμφιλεγόμενη. Όταν τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα, το Ticketmaster πλημμύρισε από «ιστορικά άνευ προηγουμένου ζήτηση», που οδήγησε σε εξωφρενικούς χρόνους αναμονής, διακοπές λειτουργίας ιστοτόπων και υπερβολικά διογκωμένες τιμές σε ιστότοπους μεταπώλησης (συμπεριλαμβανομένου του Ticketmaster). Στη συνέχεια, η πώληση εισιτηρίων έκλεισε εντελώς.

Η διαμάχη οδήγησε τους αμερικανούς νομοθέτες να ζητήσουν έρευνα για την Ticketmaster, ενώ μια επιτροπή αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας που υποστηρίζεται από τη Γερουσία οργάνωσε ακρόαση σχετικά με την έλλειψη ανταγωνισμού στον κλάδο των εισιτηρίων. Οι θαυμαστές του Swift έχουν επίσης καταβάλει τις δικές τους προσπάθειες για να διαμαρτυρηθούν για την Ticketmaster, με περίπου τρεις δωδεκάδες από αυτούς –οι οποίοι είναι κυρίως δικηγόροι– να ξεκινούν μια πρωτοβουλία που ονομάζεται «Vigilante Legal». Την περασμένη εβδομάδα, επίσης, μια ομάδα θαυμαστών κατέθεσε μήνυση κατά της Ticketmaster, ισχυριζόμενη ότι η εταιρεία παραβίασε δύο νόμους –Καλιφόρνια – κατά την προπώληση «επαληθευμένων θαυμαστών».

🗓️ 09 Dec 2022

Related Articles