Η Taylor Swift αποκαλεί την συνεργασία της με τους Paramore στην επερχόμενη περιοδεία της «όνειρο»

Η Taylor Swift κοίταξε μπροστά για την επερχόμενη περιοδεία της «Eras» και χαρακτήρισε την ευκαιρία να έχει τους Paramore μαζί της «ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα».

Η Taylor και η frontwoman των Paramore Hayley Williams γνωρίζονται από την εφηβεία, μεγαλώνοντας στη μουσική σκηνή του Nashville. Η Swift συλλογίστηκε αυτό το γεγονός σε μια νέα συνέντευξή της στο Billboard, λέγοντας στη δημοσίευση: «Το να έχω τους Paramore μαζί μου στην περιοδεία είναι μεγάλη τιμή. Ήρθαμε ο ένας δίπλα στον άλλο ως έφηβοι του Νάσβιλ που έγραφαν τη δική μας μουσική, οπότε είναι τρελά ιδιαίτερο να ξεκινήσουμε την περιοδεία μαζί σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα.

«Απλώς θυμάμαι ότι συνεχώς εμπνέομαι από τη γραφή, την πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική τους ακεραιότητα. Η Hayley είναι μια τόσο καθηλωτική ερμηνεύτρια γιατί είναι τόσο πολύπλευρη – τολμηρή και παιχνιδιάρικη. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να ενώσουμε δυνάμεις». Η Williams κοίταξε επίσης πίσω τα μουσικά νιάτα των δύο μουσικών στην ίδια συνέντευξη, θυμούμενη μια εποχή που η 19χρονη Σουίφτ, που τότε έκανε μουσική κάντρι, είπε στην τραγουδίστρια των Paramore ότι «ήθελε να γίνει σαν την Κάρολ Κινγκ». «Εγώ έλεγα: «Ουάου, αυτό είναι τρελό να το λες», ξέρεις; Επειδή ήμασταν παιδιά», εξήγησε η Williams .

«Και θα είμαι καταραμένος, αυτή η γυναίκα, διασχίζει είδη σε άλλες πτυχές της ποπ κουλτούρας και βοηθά στη διαμόρφωση της τουλάχιστον». Η Williams πρόσθεσε ότι η περιοδεία με τη Swift ως υποστήριξή της ήταν «πραγματικά τεράστια». «Είναι μεγάλη υπόθεση που σκεφτήκαμε», είπε. «Έτσι είμαι ενθουσιασμένη. Δεν μπορούμε να περιμένουμε.”

Η περιοδεία της Swift «The Eras» θα ξεκινήσει στο Glendale της Αριζόνα τον Μάρτιο, πριν μεταβεί στη Βόρεια Αμερική. Μαζί με τους Paramore, όπου θα έχει μια σειρά από υποστιρικτές, όπως οι Haim, Phoebe Bridgers, Muna, Beabadoobee, Girl In Red, Gracie Abrams και άλλοι.

Η έκδοση εισιτηρίων για την περιοδεία έχει αποτελέσει αντικείμενο τεράστιας διαμάχης, με πολλούς θαυμαστές να καταθέτουν μηνύσεις κατά του Ticketmaster. Όταν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια, οι θαυμαστές ανέφεραν εξωφρενικούς χρόνους αναμονής στην online ουρά του Ticketmaster, διακοπές στον ιστότοπο της εταιρείας και υπερβολικές τιμές σε ιστότοπους μεταπώλησης (συμπεριλαμβανομένου του δικού του Ticketmaster) πριν καν ξεκινήσει η πώληση.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί δύο ομαδικές αγωγές. Ο πρώτος ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία είχε παραβιάσει τους νόμους της πολιτείας της Καλιφόρνια κατά την πρώτη της προπώληση «Επαληθευμένος θαυμαστής» και επηρέασε άμεσα τη Live Nation (μητρική εταιρεία του Ticketmaster) με κατηγορίες όπως απάτη, καθορισμός τιμών και παραβιάσεις αντιμονοπωλιακών συμφωνιών. Το δεύτερο έκανε πολλές από τις ίδιες κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η Ticketmaster «σκόπιμα παραπλάνησε εκατομμύρια θαυμαστές να πιστέψουν ότι θα εμπόδιζε τα bots και τους scalpers να συμμετάσχουν στις προπωλήσεις».

Μετά την αποτυχημένη πώληση, η Ticketmaster παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε την «ιστορικά άνευ προηγουμένου ζήτηση» που αντιμετώπισε από τους θαυμαστές του Swift και διέλυσε εντελώς τη γενική πώληση. Εβδομάδες αργότερα, αναφέρθηκε ότι η εταιρεία είχε ακόμα 170.000 εισιτήρια για την περιοδεία του Swift να πουλήσει.

🗓️ 25 Jan 2023

Related Articles