Η Taylor Swift ανακοίνωσε την επανηχογράφηση του πέμπτου στούντιο άλμπουμ της «1989» στην περιοδεία της «Eras Tour»

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έπαιξε το έκτο και τελευταίο σόου της στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια χθες το βράδυ (9 Αυγούστου), ολοκληρώνοντας το σκέλος της περιοδείας «Eras Tour» στη Βόρεια Αμερική για το 2023. Προς το τέλος της χθεσινής συναυλίας, η Swift έδωσε εντολή στο πλήθος να κοιτάξει τις μεγάλες οθόνες καθώς εμφανιζόταν το άλμπουμ για το «1989 (Taylor’s Version)».

Το επανασχεδιασμένο άλμπουμ πρόκειται να φτάσει στις 27 Οκτωβρίου 2023, που είναι η ένατη επέτειος του αρχικού LP. “Εκπληξη!! Το 1989 (Taylor’s Version) είναι καθ’ οδόν για εσάς 🔜!» Η Swift έγραψε στα social media παράλληλα με το επίσημο εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ.

«Το άλμπουμ του 1989 άλλαξε τη ζωή μου με αμέτρητους τρόπους και με γεμίζει με ενθουσιασμό να ανακοινώσω ότι η έκδοσή του θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτή είναι η πιο ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ επανηχογράφηση που έχω κάνει ποτέ γιατί τα κομμάτια 5 From The Vault είναι τόσο τρελά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έμειναν ποτέ πίσω. Αλλά όχι για πολύ!”

Λεπτομέρειες για τα πέντε νέα τραγούδια «From The Vault» δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Δείτε την παραπάνω ανακοίνωση.

Πριν από τη χθεσινοβραδινή συναυλία, οι θαυμαστές είχαν σημειώσει ότι η ημερομηνία – διαμορφωμένη ως 8/9 στις ΗΠΑ – ήταν μια πιθανή ένδειξη σχετικά με το «1989 (έκδοση Taylor)». Πριν κοινοποιήσει τα νέα στη σκηνή, η Taylor είπε: «Και τώρα εδώ βρισκόμαστε στο τελευταίο βράδυ του αμερικανικού σκέλους του ‘Eras Tour’. Τον όγδοο μήνα του έτους, την ένατη ημέρα…»

Ο επίσημος ιστότοπός της άλλαξε επίσης για να περιλαμβάνει ένα μπλε φόντο και κινούμενα πουλιά πριν από την ανακοίνωση.

Η αρχική έκδοση του «1989» κυκλοφόρησε το 2014 και είδε τη Swift να υιοθετεί έναν ποπ ήχο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80. Περιλαμβάνει τα επιτυχημένα σινγκλ «Shake It Off», «Blank Space» και «Style», τα οποία παραμένουν βασικά στοιχεία του ζωντανού σόου της.

Η Swift έχει ήδη κυκλοφορήσει τα «Fearless (Taylor’s Version)», «Red (Taylor’s Version)» και πιο πρόσφατα το «Speak Now (Taylor’s Version)». Το έργο της επανηχογράφησης θα δει την τραγουδίστρια να ανακτήσει την κυριότητα των πρώτων έξι δίσκων της στο στούντιο, που καλύπτουν τον τίτλο του 2006 «Reputation» (2017).

Πίσω στο 2021, η Swift μοιράστηκε το «Wildest Dreams (Taylor’s Version)» από την επερχόμενη επανάληψη του «1989». Ήρθε μετά την εμφάνιση του τραγουδιού σε ένα τρέιλερ για την ταινία της DreamWorks Spirit Untamed.

Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε ένα απόσπασμα του «Delicate (Taylor’s Version)» στην τελευταία σεζόν του The Summer I Turned Pretty του Amazon Prime Video. Αυτό το κομμάτι θα εμφανίζεται στο “Reputation (έκδοση Taylor)” που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Παράλληλα, η  Swift έχει προγραμματιστεί να μεταβεί στο Μεξικό αργότερα αυτόν τον μήνα πριν κάνει στάση στην Αργεντινή και τη Βραζιλία τον Νοέμβριο.

Το «Eras Tour» θα επισκεφθεί στη συνέχεια την Αυστραλία στις αρχές του 2024, με ευρωπαϊκές και βρετανικές ημερομηνίες να ακολουθούν την επόμενη άνοιξη/καλοκαίρι.

🗓️ 11 Aug 2023

Related Articles