Η ταινία της Jennifer Lawrence στο Netflix αποκαλείται μια από τις «εξαιρετικές κωμωδίες» της χρονιάς

Το No Hard Feelings με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence βρίσκεται στην κορυφή του κινηματογραφικού chart του Netflix στις ΗΠΑ.

Σε σκηνοθεσία Gene Stupnitsky (Jury Duty), η τρελή κωμωδία ακολουθεί τον 32χρονο οδηγό Uber Maddie (Lawrence) που απαντά σε μια αγγελία για ραντεβού με έναν ντροπαλό 19χρονο που ονομάζεται Percy (Andrew Barth Feldman) για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του πριν από το κολέγιο.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον Ιούνιο και αντιμετώπισε μικτές κριτικές, με κάποιους να αμφισβητούν τη διαφορά ηλικίας μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών.

Το No Hard Feelings έφτασε έκτοτε στο Netflix US από την Κυριακή (22 Οκτωβρίου), όπου βρέθηκε στην κορυφή του κινηματογραφικού chart της πλατφόρμας ροής μετά από δύο ημέρες (24 Οκτωβρίου).

«Μια ανάσα φρέσκου αέρα για να δεις την Jennifer Lawrence να κάνει κάτι ελαφρύ και διαφορετικό», έγραψε ένας θεατής στο X. «Το No Hard Feelings είναι διασκεδαστικό, γοητευτικό και εύκολο να σου αρέσει. Όμως ο νεοφερμένος Andrew Feldman έκλεψε την παράσταση. Τέλος πάντων, οι θεατές του Netflix θα λατρέψουν αυτή την ταινία».

Ένας άλλος έγραψε: «Σε μια χρονιά μεγάλων κωμωδιών, αυτή μου ξεχωρίζει πραγματικά. Είναι ωραίο να θυμόμαστε γιατί η Jennifer Lawrence είναι σταρ και ο Andrew Barth Feldman συνεχίζει».

«Αυτή την ταινία είδα στο Netflix σήμερα. Ήταν τόσο καλό που το βλέπω ξανά απόψε. No Hard Feelings 20/10 romcom», πρόσθεσε ένας άλλος.

Το No Hard Feelings είχε μέτρια επιτυχία στο box office, με εισπράξεις 87,1 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως έναντι προϋπολογισμού 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Άλλα μέλη του καστ είναι οι Laura Benanti, Natalie Morales, Scott MacArthur και Matthew Broderick.

Η Lawrence είχε προηγουμένως συζητήσει για τη γυμνή σκηνή της ταινίας στην παραλία σε συνέντευξή της στο Variety, όπου είπε ότι δεν σκέφτηκε τη στιγμή «μια δεύτερη σκέψη».

«Όλοι στη ζωή μου και στην ομάδα μου κάνουν το σωστό και λένε «Είσαι σίγουρος; Είσαι σίγουρος? Είσαι σίγουρος;» είπε η Lawrence. «Δεν είχα καν δεύτερη σκέψη. Ήταν ξεκαρδιστικό για μένα.”

🗓️ 26 Oct 2023

Related Articles