Η ταινία συναυλίας των BTS «BTS: Yet to Come» κατευθύνθηκε στο Prime Video του Amazon

Η ταινία συναυλίας του 2022 των BTS BTS: Yet to Come θα μεταφερθεί στην υπηρεσία Prime Video της Amazon τον επόμενο μήνα. Το σόου που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 50.000 θαυμαστές τον περασμένο Οκτώβριο στο Κεντρικό Στάδιο της Ασίας στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας ως μέρος της προσφοράς της πόλης να φιλοξενήσει την Παγκόσμια Έκθεση 2023 θα βγει στο streamer στις 9 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές σύμφωνα με σε κυκλοφορία από την Amazon.

Η ταινία συμπαραγωγής του πρακτορείου του σούπερ σταρ K-pop γκρουπ, HYBE, καθώς και των CJ 4DPlex και Trafalgar Releasing περιλαμβάνει πλάνα ερμηνείας 19 τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων επιτυχιών όπως “Dynamite”, “Butter”, “MIC Drop” και ” To Come (The Most Beautiful Moment)», καθώς και «συγκινητικές ομιλίες, ηλεκτρισμένες σκηνές [και] θεαματικά πυροτεχνήματα».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την HYBE για να καλωσορίσουμε το BTS: Yet to Come to Prime Video», δήλωσε ο David Simonsen, διευθυντής του Prime Video Southeast Asia σε δήλωση. «Γνωρίζουμε τη δημοτικότητα του κορεατικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας παγκοσμίως και ανυπομονούμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με το BTS: Yet to Come.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την ταινία της συναυλίας και αυτό το είδος βρίσκει νέο κοινό από διαφορετικές χώρες στο Prime Video.” Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για τα μέλη του Prime Video στην Ιαπωνία από την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Trafalgar κυκλοφόρησε ένα κομμάτι της ταινίας που ονομάζεται BTS: Yet to Come in Cinemas τον Φεβρουάριο ως το τελευταίο έργο από τους Jung Kook, V, RM, Jin, Suga, J-Hope και Jimin στη μέση της προσωρινής παύσης του γκρουπ για να επιτρέψει σε κάθε μέλος να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική στρατιωτική τους θητεία στη Νότια Κορέα.

🗓️ 18 Oct 2023

Related Articles