Η SZA κυκλοφόρησε το νέο μουσικό βίντεο για το κομμάτι "Kill Bill"

SZA-Kill-Bill-video-15623801735-1068x601-1

Η SZA κυκλοφόρησε ένα νέο μουσικό βίντεο για το “Kill Bill” από το νέο της άλμπουμ SOS.


Είναι δίκαιο να πούμε ότι το «Kill Bill» της SZA είναι εκρηκτικό. Από το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ SOS της νέας σταρ της R&B, το “Kill Bill” αυτή την εβδομάδα φτάνει στο Νο. 1 στο Billboard Global 200 chart. Το τραγούδι δολοφονίας-εξομολόγησης σηματοδοτεί την πρώτη της ηγέτη στη λίστα και ολοκληρώνει ένα σπάνιο διπλό τσαρτ ενώ παράλληλα το SOS κυριάρχησε στο Billboard 200 τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Το “Kill Bill” θεωρείτε πλέον μια κορυφαία επιτυχία και το νέο αιματηρό μουσικό βίντεο θα του δώσει επιπλέον δύναμη πυρός.


Σκηνοθετημένο από τον Christian Breslauer, το κλιπ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις ομώνυμες ταινίες του Quentin Tarantino, με την SZA να κρατά μια κατάνα και να αναζητά εκδίκηση από έναν βίαιο πρώην εραστή.


Περιλαμβάνει επίσης μια δεύτερη σεκάνς με το κομμάτι SOS “Seek & Destroy”, στο οποίο η SZA κρέμεται γυμνή από την οροφή συγκρατημένη με shibari, ένα διακοσμητικό στυλ ιαπωνικής δουλείας.
Το “Kill Bill” είναι το τρίτο κομμάτι από το άλμπουμ SOS που δημοσίευσε και μουσικό βίντεο, μετά το “Shirt” και το “Nobody Gets Me”. Ξεκινώντας στις 21 Φεβρουαρίου, η SZA θα ξεκινήσει την δρόμο για βορειοαμερικανική περιοδεία της για την υποστήριξη του νέου της άλμπουμ.


Το SOS είναι το δεύτερο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ της SZA, μετά το Ctrl του 2017 και το πρώτο της Νο. 1. Σε 23 κομμάτια, στο νέο LP συμμετέχουν οι Phoebe Bridgers, Travis Scott, Don Toliver και δείγματα της Björk και του αείμνηστου Ol’ Dirty Bastard. Η SZA συνεργάστηκε με αρκετούς παραγωγούς για το SOS, συμπεριλαμβανομένων των ThankGod4Cody, Carter Lang, Jeff Bhasker, Benny Blanco, Kenny “Babyface” Edmonds, Rodney “Darkchild” Jerkins και Jay Versace.


Στις 3 Δεκεμβρίου, η SZA ήταν η μουσική καλεσμένη στο Saturday Night Live, όπου ερμήνευσε και μερικά από τα τραγούδια της όπως το «Shirt» και το «Blind», με το σκηνικό να αποτελεί την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του άλμπουμ της.


🗓️ 12 Jan 2023

Related Articles