Η SZA γιορτάζει το νέο Hot 100 ρεκόρ της Taylor Swift: «Φαινόμενο όπως πάντα»

sza-june-2022-billboard-1548

Γυναίκες που στηρίζουν τις γυναίκες! Η SZA μέσω των stories της στο Instagram την Τρίτη (17 Ιανουαρίου) γιόρτασε την μεγάλη επιτυχία της Taylor Swift στο Νο. 1 με το “Anti-Hero”.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Swift είχε αντιδράσει στην είδηση ​​ότι το τελευταίο της σινγκλ περνούσε μια όγδοη εβδομάδα στην κορυφή του Hot 100 – και βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες θέσεις στα chart, «Τι στο καλό σ’ αγαπώ παιδιά…ΥΓ – άκουγα το άλμπουμ των SZA ασταμάτητα. Λατρεύω απόλυτα τη μουσική της. Τόση αγάπη και σεβασμός για αυτήν!!!”

Βλέποντας τη στοχαστική δημοσίευση η τραγουδίστρια της R&B αναδημοσίευσε το μήνυμα με μια δική της νότα. “Συγχαρητήρια για την Tay Tay!” έγραψε. «Και σας ευχαριστώ πολύ το άλμπουμ και το γράψιμό σου είναι εκπληκτικά, όπως ΠΑΝΤΑ.»

Το “Kill Bill” της SZA δίνει στον Swift μια μεγάλη επιτυχία για τα απεχθή χρήματα του στο chart, κατακτώντας το Νο. 2 ακριβώς πίσω από τον ύμνο των Midnights. (Παράλληλα, το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ των SZA SOS κυκλοφόρησε για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του Billboard 200, όπου το Midnights βρίσκεται στο Νο. 2 του chart με ημερομηνία 21 Ιανουαρίου.)

Η φιλική απάντηση της SZA δεν είναι η πρώτη φορά που αποσπά τα εύσημα στο τελευταίο σετ στούντιο της ποπ σταρ. Έκλεισε κάθε αφήγημα ανταγωνισμού μεταξύ της ίδιας και του συναδέλφου της σούπερ σταρ νωρίτερα αυτό το μήνα, γράφοντας: «Ωχ, νιώθω ανόητη που πρέπει να το πω, αλλά βλέπω υποστηρικτές να μαλώνουν και το μισώ. Δεν έχω θέμα με ΚΑΝΕΝΑΝ, ειδικά με την Taylor lmao Μου άρεσε πραγματικά το άλμπουμ και η γραφή της!»

🗓️ 19 Jan 2023

Related Articles