Η SZA γιορτάζει το «Kill Bill» Είναι το πρώτο της Hot 100 Νο. 1 τραγούδι: " Το ονειρευόμουν σε όλη μου την καριέρα "

02-sza-2023-billboard-women-in-music-wim-show-billboard-1548

Η SZA ήταν τόσο ενθουσιασμένη που κέρδισε το πρώτο της Billboard Hot 100 No. 1, χρειάστηκε μια ολόκληρη εβδομάδα για να είναι έτοιμη να γιορτάσει δημόσια.

Και παρόλο που το «Kill Bill» που καθόρισε την καριέρα της έχει ξεπεραστεί από το «Last Night» του Morgan Wallen στην πρώτη θέση, η 33χρονη R&B/pop star άργησε λίγο ακόμα να ξεχυθεί για το επίτευγμα στο Twitter. «Μου πήρε πάνω από μια εβδομάδα για να το επεξεργαστώ γιατί ονειρευόμουν αυτό όλη μου την καριέρα», έγραψε σε μια συναισθηματική ανάρτηση νωρίς το πρωί της Τετάρτης (3 Μαΐου).

«Θέλω να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ», συνέχισε η SZA. «Κάθε άτομο, κάθε θαυμαστής, κάθε αυτί που με άκουσε». «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε ρεκόρ νούμερο 1», πρόσθεσε.

Το ορόσημο έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό για το “Kill Bill”. Από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του SZA τον Δεκέμβριο του 2022, SOS, το ξεχωριστό κομμάτι του πέρασε συνολικά 18 εβδομάδες στα τσαρτ στο Hot 100 — 17 από αυτά στο top 10 και οκτώ από αυτά στο Νο. 2 — πριν τελικά φτάσει στο πρώτο θέση στη 19η εβδομάδα του, στο γράφημα με ημερομηνία 29 Απριλίου.

Βοηθώντας στο «Kill Bill» να δώσει την ώθηση που χρειαζόταν, η Doja Cat έκανε ένα remix του κομματιού που κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου. (Ωστόσο, η Doja δεν χρεώνεται κάτω από το τραγούδι στο Hot 100 επειδή το remix δεν αντιπροσώπευε την πλειοψηφία των η συνολική κατανάλωση του τραγουδιού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας παρακολούθησης.) Σύμφωνα με το Luminate, το τραγούδι συγκέντρωσε 86,5 εκατομμύρια εντυπώσεις κοινού ραδιοφώνου και 28,3 εκατομμύρια ροές και πούλησε 5.000 λήψεις την εβδομάδα παρακολούθησης 14-20 Απριλίου.

Και ενώ η ανδρεία του στο Hot 100 έσπασε ένα προσωπικό ρεκόρ για το SZA, το “Kill Bill” σπάει επίσης τα ρεκόρ των chart αλλού. Τον Απρίλιο, έγινε το μακροβιότερο Νο. 1 του Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs από γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ της Mary J. Blige με 15 εβδομάδες στην κορυφή της λίστας.

🗓️ 04 May 2023

Related Articles