Η SZA επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει συνεργασία με τους Paramore

Οι φήμες κυκλοφόρησαν για πιθανή συνεργασία της SZA με τους Paramore στο παρελθόν και η καλλιτέχνης του SOS επιβεβαίωσε ότι μια συνεργασία είναι πράγματι «στα σκαριά».

Η SZA κάθισε για ένα Q&A θαυμαστών με την Apple Music την Τρίτη (30 Ιανουαρίου) και τέθηκε μια από τις γρήγορες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του τραγουδιστή “Snooze” που συνεργάζεται με το ροκ συγκρότημα.

“Ναι. Σύντομα, σύντομα», απάντησε εκείνη. «Είναι στα σκαριά».

Δευτερόλεπτα αργότερα, η SZA αποκάλυψε ότι το “F2F” με τάση ποπ-πανκ έγινε το αγαπημένο της τραγούδι για να ερμηνεύσει στην περιοδεία SOS. Υπάρχει μια σύνδεση με τους Paramore στο κομμάτι, καθώς η SZA ζήτησε την έγκριση της Hayley Williams πριν από την άφιξη του SOS deep cut.

«“I was like, ‘Does this suck?’”» θυμάται ότι έστειλε μήνυμα στην κορυφαία τραγουδίστρια των Paramore σε μια συνέντευξη στο Los Angeles Times πέρυσι. «Because you actually do this for a living.’ [Williams] said, ‘This is great».

Οι Paramore έχουν δείξει από καιρό αγάπη για την SZA, καθώς ερμήνευσαν ένα mash-up του “Grow Up” του συγκροτήματος με το “20 Something” της SZA σε μια συναυλία του 2018 στο Παρίσι. Επίσης, η Hayley Williams μάλιστα δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τραγουδώντας μαζί με το “Garden” που ξεχωρίζει στο Ctrl της SZA.

Μην εκπλαγείτε αν οι Paramore περιλαμβάνεται ως χαρακτηριστικό στο επερχόμενο έργο Lana της SZA, το οποίο λέγεται ότι θα διπλασιαστεί ως η πολυτελής έκδοση της προσπάθειας του SOS της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας στην κορυφή των chart.

Νωρίτερα τον Ιανουάριο, η SZA εξέφρασε την απογοήτευσή της και επιτέθηκε σε ανώνυμους που διέρρευσαν επειδή κυκλοφόρησαν τη μουσική της χωρίς την άδειά της.

«LEAKING MY MUSIC IS STEALING . THIS IS MY JOB . THIS IS MY LIFE AND MY INTELLECTUAL PROPERTY. YOU ARE A FUCKING THIEF AND I PROMISE TO PUT MAXIMUM ENERGY INTO HOLDING EVERYONE ACCOUNTABLE TO THE FULL EXTENT OF THE LAW . I AM TIRED,», έγραψε η SZA στο Twitter.

Η SZA είχε προηγουμένως αντιμετωπίσει τις διαρροές τραγουδιών σε μια συνέντευξη του Νοεμβρίου στο Variety: «Όταν οι άνθρωποι διαρρέουν τα τραγούδια μου, τα καταστρέφουν», δήλωσε. «Τότε δεν είναι πια δικό μου είναι στην πραγματικότητα δικό σου. Είναι κάτι ημιτελές που αποφασίσατε ότι ήταν έτοιμο να το μοιραστείτε».

@applemusic #SZA is here to answer your burning questions. ❤️‍🔥 Don’t miss #AppleMusicLive ♬ original sound – Apple Music
🗓️ 31 Jan 2024

Related Articles