Η SZA αντικαθιστά τον εαυτό της στο Νο. 1 στο τσαρτ Hot R&B Songs με το «Snooze»

GettyImages-1247572936

επιτυχημένη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός αντικαθιστά τον εαυτό της στο Νο. 1 στο τσαρτ Hot R&B Songs του Billboard καθώς το “Snooze” απομακρύνει το δικό της “Kill Bill” στη λίστα με ημερομηνία 29 Ιουλίου.

Με το “Snooze”, η SZA καταγράφει το τέταρτο Νο. 1 Hot R&B Songs της. Πρώτα ηγήθηκε με το “The Weekend”, πρωταθλήτρια μίας εβδομάδας το 2018, και ακολούθησε με έναν άλλο ηγέτη μιας εβδομάδας, το “I Hate U” το 2021, όπως και το “Kill Bill”, το οποίο κυριάρχησε για 30 εβδομάδες το 2022-23. Χάρη στη βασιλεία αυτού, η SZA κυβέρνησε το τσαρτ Hot R&B Songs μέχρι στιγμής, εκτός από μία εβδομάδα το 2023, όταν η κυκλοφορία ρεμίξ των The Weeknd και Ariana Grande «Die for You» ώθησε το κομμάτι στη σύνοδο κορυφής για τη λίστα με ημερομηνία 11 Μαρτίου.

Το “Snooze” ανεβαίνει στο Νο. 1 καθώς ο ραδιοφωνικός αέρας συνεχίζει να αυξάνεται για το τραγούδι. Την τελευταία εβδομάδα παρακολούθησης, 14 – 20 Ιουλίου, το “Snooze” κατέγραψε 58,8 εκατομμύρια συνολικές εμφανίσεις κοινού σε όλες τις μορφές, αύξηση 4% από την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το Luminate. Χάρη στην ώθηση, το σινγκλ σκαρφαλώνει 7-6 στο τσαρτ Radio Songs όλων των ειδών. (Όλες οι ραδιοφωνικές εκπομπές, ανεξάρτητα από την προέλευση της μορφής, συμβάλλουν στην κατάταξη ενός τραγουδιού στο τσαρτ Hot R&B Songs.) Το κομμάτι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή στην αρχική του μορφή, καθώς καταγράφεται για πέμπτη εβδομάδα στο Νο. 1 στο R&B/Hip-Hop Airplay chart και, στα 19,4 εκατομμύρια εμφανίσεις, παραμένει ουσιαστικά ακόμη και με το σύνολο της προηγούμενης εβδομάδας.

Εκτός από την ισχύ του ραδιοφώνου, το “Snooze” κατέγραψε 10,4 εκατομμύρια επίσημες ροές στις Η.Π.Α., αύξηση 2% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και αρκετά για να διατηρήσει τη θέση Νο. 2 του R&B Streaming Songs. Για τις πωλήσεις τραγουδιών, το κομμάτι πούλησε άλλες 1.000 λήψεις, μια διαφάνεια 3% από το προηγούμενο καρέ, βρίσκεται στο Νο. 5 στις πωλήσεις ψηφιακών τραγουδιών R&B, αφού προηγουμένως είχε φτάσει στο Νο. 4.

Εκτός από το “Snooze” φέρνει επίσης ένα άλλο φωτιστικό R&B στην κορυφή – το Babyface. Ο θρύλος είναι ένας από τους πέντε συν-σεναριογράφους και τέσσερις συμπαραγωγούς στο νέο κορυφαίο chart: Αυτός, ο Khristopher van Riddick-Tynes, ο Leon Thomas III και ο Blair Ferguson συνεισέφεραν και στους δύο ρόλους, ενώ η SZA μοιράζεται επίσης τη συγγραφή. Με τον νέο πρωταθλητή, το Babyface κερδίζει το πρώτο του σενάριο και τον παραγωγό Νο. 1 στο τσαρτ Hot R&B Songs, το οποίο ξεκίνησε το 2012.

Πριν από την κυκλοφορία του chart, το Babyface είχε ρόλο σε δεκάδες κλασικά R&B, συμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως το Boyz II Men’s Το «End of the Road» και το «Exhale (Shoop Shoop) της Whitney Houston».

Κατά τα άλλα, το “Snooze” προχωρά με 4-3 σε μια νέα κορυφή στα Hot R&B/Hip-Hop Songs και επαναλαμβάνεται στο Νο. 12 του Billboard Hot 100 όλων των ειδών, έχοντας προηγουμένως φτάσει στο Νο. 11.

🗓️ 26 Jul 2023

Related Articles