Η SZA ανακοινώνει περιοδεία για το πολυτελές άλμπουμ «SOS»

Η SZA ανακοίνωσε μια πιθανή περιοδεία για το πολυτελές άλμπουμ της «SOS», το οποίο ονόμασε «Lana».

Η τραγουδίστρια έγραψε στο Twitter το Σάββατο (7 Οκτωβρίου) για να διαβιβάσει την ιδέα στους ακόλουθούς της: «Σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω μια οικεία μίνι περιοδεία για το deluxe άλμπουμ μου «SOS». Έκανα μια λίστα. Σας αξίζει μια ανταμοιβή. Είμαι τόσο ευγνώμων».

Οι θαυμαστές έχουν εικασίες για τις πόλεις που μπορεί να επισκέπτεται η SZA στα σχόλια. Ένας χρήστης σχολίασε ότι «atlanta better be on it niece». ο τραγουδιστής απάντησε: «U already know». Η Baltimore ήταν μια άλλη πόλη που επιβεβαιώθηκε από την SZA για μια ημερομηνία περιοδείας.

Η SZA, η οποία πρόσφατα αναγκάστηκε να αναβάλει το ραντεβού της στο Τορόντο λόγω ασθένειας, μπορεί να εμφανιστεί μαζί με τον Drake την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την πόλη. Έγραψε: «We gon do that shit together when you come back lemme open for you [angel emoji]». Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με τον Drake με τίτλο «Slime You Out», που ήταν το βασικό κομμάτι για το άλμπουμ του «For All The Dogs» που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή (6 Οκτωβρίου).

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η SZA κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ της «SOS», το οποίο το NME έδωσε πέντε αστέρια, χαιρετίζοντάς το ως «έναν εκπληκτικό δίσκο που ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά από ό,τι είχε βάλει πριν».

Το NME χαιρέτισε επίσης τη ζωντανή του εμφάνιση σε μια κριτική πέντε αστέρων: «Πέρα από τα θεατρικά, έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί: «είναι απλώς μια εκπληκτική τραγουδοποιός» σημείωσε ένας θαυμαστής. Κάποιοι μπορούν να κρατήσουν ένα κερί στο υπέρτατο ταλέντο της SZA, όπως μας έδειξε απόψε».

🗓️ 09 Oct 2023

Related Articles