Η «Synth Riders» ανακοίνωσε ένα νέο μουσικό πακέτο με τους Gorillaz που θα συνοδεύει το ντεμπούτο του επερχόμενου ακουστικού PlayStation VR2

OG-1

Το βίντεο game ανακοινώνει ότι το νέο πακέτο ακουστικού για την έκδοση PlayStation VR2 θα είναι από τους Gorillaz. Οι παίκτες θα μπορούν να βυθιστούν στο παιχνίδι ρυθμού εικονικής πραγματικότητας φτανωντας σε μια πίστα με θέμα τους Gorillaz που ονομάζεται «Psycho Road». Η επέκταση πρόκειται να περιλαμβάνει κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος κινουμένων σχεδίων «Cracker Island», καθώς και κλασικές μελωδίες, συμπεριλαμβανομένων των «Clint Eastwood» και «Feel Good Inc». Αυτό το νέο μουσικό πακέτο θα ενταχθεί σε μια ήδη εκτεταμένη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 τραγούδια διαθέσιμα μέσω του Synth Riders.

Το πλήρες tracklist για το νέο πακέτο Gorillaz έχει ως εξής:

‘Feel Good Inc’

‘Clint Eastwood’

‘New Gold’ (feat. Tame Impala and Bootie Brown)

‘Dare’

‘On Melancholy Hill’

‘Cracker Island’ (feat. Thundercat)

‘Sleeping Powder’

Ο Abraham Aguero, Creative Director της Synth Riders, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεπερνάμε τα όρια του δυνατού στα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας με την κυκλοφορία του νέου μας πακέτου μουσικής Gorillaz, το ντεμπούτο της Synth Riders Remastered Edition για το PS VR2, όπως και την εισαγωγή χαρακτηριστικών για πολλούς παίκτες. «Περιμένουμε τους παίκτες να ζήσουν το παιχνίδι με έναν εντελώς νέο τρόπο και να ενταχθούν στην κοινότητα των θαυμαστών των Synth Riders από όλο τον κόσμο». Η Synth Riders Remastered Edition για PS VR2 και PS VR πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου. Οι θαυμαστές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μουσικό πακέτο Gorillaz την ίδια μέρα (οι εκδόσεις Meta, Steam και Viveport βγαίνουν ζωντανά στις 10 π.μ. PST, 23 Φεβρουαρίου).

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το Gran Turismo 7 και οι Beat Saber έρχονται στο PlayStation VR2 κατά την κυκλοφορία των ακουστικών την επόμενη εβδομάδα. Οι Gorillaz πρόκειται να κυκλοφορήσουν το «Cracker Island», το όγδοο στούντιο άλμπουμ τους, την επόμενη Παρασκευή (24 Φεβρουαρίου) μέσω του Parlophone.

Επίσης, οι Gorillaz μοιράστηκαν το νέο βίντεο κινουμένων σχεδίων για το πρόσφατο σινγκλ τους “Silent Running” με την Adeleye Omotayo. Το κλιπ, σκηνοθέτηθηκε από τον καλλιτέχνης και συνδημιουργός των Gorillaz, Jamie Hewlett και ο υποψήφιος για Emmy σκηνοθέτης, Fx Goby.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και ακολουθεί τα «Baby Queen», «New Gold» (με τους Tame Impala και Bootie Brown), «Possession Island» (με τον Beck) και «Skinny Ape».

🗓️ 17 Feb 2023

Related Articles