Η Summer Walker κυκλοφορεί το EP «Clear 2: Soft Life»

02-summer-walker-2023-billboard-1548

Η Summer Walker κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο EP της Clear 2: Soft Life σήμερα Παρασκευή (19 Μαΐου) μέσω του LVRN και της Interscope Records.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, συνεργάστηκε με το RapCaviar του Spotify για να ανακοινώσει το νέο της έργο σε ένα promo βίντεο σε στυλ sitcom με πρωταγωνιστές την ίδια, τη Sukihana και τη Sexyy Redd, όπου οι τρεις γυναίκες απλώς ζουν την καλύτερη ζωή τους και τρώνε χαβιάρι, ή όπως θέλουν να το λένε «cavinar».

Το EP με εννέα κομμάτια περιλαμβάνει συνεργασίες με τον Childish Gambino (“New Type”) καθώς και με τους Solange, Steve Lacy και John Kirby (“Agayu’s Revelation”). Το Clear 2: Soft Life χρησιμεύει ως συνέχεια του Clear του 2019, το οποίο περιλάμβανε τέσσερα τραγούδια: “Riot”, “Grave”, “Wasted” και “Settling”. Η Clear έφτασε μήνες πριν από το ντεμπούτο της στούντιο άλμπουμ, Over It, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο Νο. 2 του Billboard 200. Εκείνη την εποχή, κέρδισε τη μεγαλύτερη εβδομάδα ροής ποτέ για ένα άλμπουμ R&B από μια γυναίκα με 154,7 εκατομμύρια ροές ήχου κατ’ απαίτηση για τα τραγούδια του LP, ξεπερνώντας την εβδομάδα ντεμπούτου του Lemonade της Beyoncé, που είχε 115,2 εκατομμύρια.

Σε μια συνέντευξη με το Billboard, το οποίο απένειμε στην Walker το βραβείο Chartbreaker κατά τη διάρκεια των Women in Music 2022, μίλησε για το ότι είναι «ενθουσιασμένη για το Clear 2. Το τελευταίο ήταν σαν τέσσερα τραγούδια. Αυτό – θέλω να είναι πολύ μεγαλύτερο για να μπορώ πραγματικά να βγάλω αυτόν τον ήχο. Αυτός είναι ο αγαπημένος μου τύπος ήχου», δήλωσε εκείνη την εποχή η Summer. «Φτιάχνω ό,τι έχω να φτιάξω για το ραδιόφωνο, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το [Clear 2]. Ας ελπίσουμε ότι ο προϋπολογισμός μου θα επιτραπεί. [Εάν όχι], πρέπει να διαμαρτυρηθούμε» πρόσθεσε.

🗓️ 19 May 2023

Related Articles