Η Shania Twain «σκοπεύει» να συνεργαστεί με τον Harry Styles

ezgif.com-gif-maker

Η Shania Twain λέει ότι στο μέλλον αναμένει να συνεργαστεί με τον Harry Styles.

Αυτός ο ισχυρισμός έρχεται αφού το ζευγάρι συνεργάστηκε προηγουμένως κατά τη διάρκεια του τίτλου του Styles στο Coachella 2022 τον περασμένο Απρίλιο. Κατά τη διάρκεια του festival, η Shania εμφανίστηκε στην σκήνη με τον Harry Styles για να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες της «Man! I Feel Like a Woman!» και «You’re Still The One».

Μιλώντας στο Extra, η Twain δήλωσε ότι ελπίζει ότι η συνεργασία επί σκηνής θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μελλοντική συνεργασία μεταξύ τους στο στούντιο.

Ενώ δήλωσε ότι αυτή η συνεργασία «δεν θα γίνει με τον ερχομό του νέο της άλμπουμ, η Twain είπε ότι στο μέλλον θα ήθελα να είμαι με τον Χάρι. Πρόσθεσε  «Νομίζω ότι εκπλήξαμε ο ένας τον άλλον με τον πιο φυσικό τρόπο συνδεθήκαμε και ερμηνεύσαμε μαζί στο Coachella ».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Twain μίλησε για την εμπειρία της με τον COVID. Η τραγουδίστρια της country εξήγησε τι συνέβη ενώ ήταν με τον ιό σε μια συνέντευξη στο BBC όπου μίλησε και για το ντοκιμαντέρ της Shania Twain: Not Just A Girl, το οποίο ακολουθεί τη δημιουργία του έκτου άλμπουμ της. Στη συνέντευξη μιλά για την ηχογράφηση ενός τραγουδιού με τίτλο «What You Gonna Do With That Air?» και αργότερα αποκαλύπτει ότι το κομμάτι αφορά «το άγχος του να ξεμείνει από αέρα».

Ο Twain εξήγησε: «Είχα μια πολύ άσχημη περίοδο με τον COVID, πέρασα πνευμονία, και ήταν πολύ δύσκολο. Έλεγα, «Θεέ μου, βοήθησε με απλώς να αναπνεύσω». Κάνοντας κριτική για το Not Just A Girl, το NME έγραψε: «Δεν θα φύγετε νιώθοντας ότι η Shania Twain έχει απογυμνώσει την ψυχή της, αλλά θα έχετε ανανεώσει το σεβασμό για το ταλέντο, το όραμα και τη σκληρή δουλειά της που την έκαναν ένα σπουδαίο καλλιτέχνη που καθόρισε την εποχή μας».

🗓️ 04 Oct 2022

Related Articles