Η Shania Twain κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ «Queen of Me»

Η Shania Twain ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ: Το Queen of Me το οποίο κυκλοφόρησε στις 3 Φεβρουάριου, μέσω Republic Nashville. Η τραγουδίστρια της country μοιράστηκε επίσης ένα νέο single, το “Last Day of Summer”. Επίσης, έχει στα πλάνα της να ξεκινήσει μια περιοδεία που θα την ταξιδέψει στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη ξεκινώντας τον Απρίλιο του 2023.

Το Queen of Me είναι το έκτο άλμπουμ του Twain, μετά το Now του 2017. Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης τα σινγκλ που κυκλοφόρησαν προηγουμένως “Waking Up Dreaming” και “Not Just a Girl”, τα οποία εμφανίστηκαν στο ντοκιμαντέρ του Twain στο Netflix, Shania Twain: Not Just a Girl, που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Το Queen of Me είναι μια απεριόριστη έκφραση της pop και country που μπορεί να σταθεί άνετα δίπλα στους πολλούς επιτυχημένους δίσκους της Shania στα charts. Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο αισιόδοξο, παιχνιδιάρικο και χαρούμενο από όλα τα άλμπουμ της. Το άλμπουμ είναι εμπνευσμένο ηχητικά από τη funk και το rock των δεκαετιών του ’70 και του ’80 – ακριβώς όπως οι ήχοι με τους οποίους μεγάλωσε η Shania Twain και οι καλλιτέχνες τους οποίους θεωρούσε ήρωες της. Είναι μια απομάκρυνση από το παρελθόν και ένα έντονο βήμα προς ένα διαρκώς καλύτερο μέλλον.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια. Στο «Best Friend», η Shania αναβλύζει τρυφερότητα για τους πιο στενούς φίλους στη ζωή της, καθώς τονίζει:« Πάντα παίρνεις το φταίξιμο και ξέρεις ότι θα έκανα το ίδιο για σένα/ Ότι και να γίνει, ναι έχω εσένα και ξέρω ότι έχεις και εσύ εμένα.» Με το «Queen of Me», η Twain αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει να προσφέρει πολλά, όπως πάντα, και ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνει από σπουδαίες ιδέες.

Για να γιορτάσει αυτό το νέο κεφάλαιο, η Shania θα ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία και θα δώσει στους θαυμαστές σε όλο το κόσμο να τη δουν σε όλο το μεγαλείο της για πρώτη φορά μετα από σχεδόν πέντε χρόνια και άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Λάς Βέγκας.

🗓️ 07 Feb 2023

Related Articles