Η Shakira ζητά την προστασία της ιδιωτικής της ζωής και των παιδιών της μετά από μία «δύσκολη χρονιά»

Shakira-15624450132

Καθώς η Shakira και οι γιοι της, ο 10χρονος Milan και ο 8χρονος Sasha, μετακομίζουν από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué, η 46χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία δήλωση με την οποία ζητά από το κοινό να δώσει στην οικογένειά της λίγο χώρο στο νέο κεφάλαιό της.

«Σε αυτή την περίοδο αλλαγών στη ζωή μου ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μία μόνιμη περιέργεια εκ μέρους του Τύπου σχετικά με εμένα και την οικογένειά μου», έγραψε η Shakira στο Twitter.

«Τα παιδιά μου, ο Milan και ο Sasha, έχουν περάσει μία πολύ δύσκολη χρονιά, υπομένοντας αδιάκοπη παρενόχληση και κυνηγητό χωρίς καμία ανάσα από τους παπαράτσι και τα διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη», ανέφερε. Η Shakira ανάφερε επίσης ορισμένες προϋποθέσεις που ελπίζει ότι θα επιτρέψουν στα παιδιά της να έχουν μία φυσιολογική ζωή. «Τώρα που ξεκινούν μία νέα ζωή, εκλιπαρώ τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστού το δικαίωμα των παιδιών μου στην ιδιωτική ζωή», συνέχισε.

«Σας παρακαλώ να αποφύγετε να τα ακολουθείτε στην είσοδο και την έξοδο του σχολείου τους, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα ακολουθείτε στις εξωσχολικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητές τους, όπως έκαναν τα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη με σκοπό να τραβήξουν φωτογραφίες ή να αυξήσουν τα νούμερά τους», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τα παιδιά της, η τραγουδίστρια σημείωσε ότι οι δύο γιοι της θέλουν απλώς να μπορούν να αισθάνονται «ασφαλείς και ήρεμοι» όπου κι αν βρίσκονται. «Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι εδώ θα είναι προσεκτικοί με την κατάσταση και με αυτό που ο Milan και ο Sasha αντιμετωπίζουν και ότι θα μπορέσουν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο απέναντί τους, έχοντας κατά νου ότι πρόκειται για τη σωματική και συναισθηματική υγεία και ασφάλεια δύο ανηλίκων μόλις 8 και 10 ετών», τόνισε. Ολοκληρώνοντας το μήνυμά της, η Shakira ανέφερε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν απευθύνεται σε αυτά ως τραγουδίστρια, αλλά ως «μητέρα που επιθυμεί να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών μου, ώστε να ζήσουν μία ευτυχισμένη και υγιή ζωή, όπως αξίζει σε όλα τα παιδιά».

🗓️ 12 Apr 2023

Related Articles