Η Shakira τραγουδά με τα παιδιά της στο πιο πρόσφατο βίντεο κλιπ της

Shakira-Acrostico-video-15624751983

Η Shakira εξέπληξε τους θαυμαστές της αυτή τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, με την πρεμιέρα του πιο πρόσφατου βίντεο κλιπ της. Ανήκει στο single «Acróstico» που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή. Εκτός από τους στίχους που είναι αφιερωμένοι στα παιδιά της, Μίλαν (10 ετών) και Σάσα (8), στο οπτικοακουστικό βλέπουμε τη Κολομβιανή τραγουδίστρια ενώ αλληλεπιδρά με τα παιδιά της.

Στο κλιπ, η Shakira φαίνεται να δίνει έναν απολογισμό για το οριστικό κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ιστορίας της. Συγκεκριμένα, αυτή της μετακόμισής της με τα παιδιά της από την Ισπανία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο χαλαρός ρυθμός της μπαλάντας συνδυάζεται με τη στάση ενός θύματος που αφηγείται την οδυνηρή της πορεία. Για να το εμποτίσετε με ευαισθησία, εμφανίζονται εικόνες του παιδικού χώρου. Σε κουτιά, τα παιχνίδια της βλέπουν το βράδυ να πέφτει ενώ κλείνει ένα στόρι. Μια νέα ζωή χωρίς τόσες αθωότητες ανακοινώνεται για τους δύο προσκεκλημένους πρωταγωνιστές της που θα φύγουν για μια νέα περιπέτεια.

«Φέτος ο Μίλαν έγραψε τραγούδια που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και η Σάσα πέρασε ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του», είπε η Σακίρα στην ανάρτηση του βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. «Και οι δύο έχουν μοιραστεί δίπλα μου στο στούντιο και μόλις άκουσαν αυτό το τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς, μου ζήτησαν να πάρουν μέρος. Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει μόνοι τους και για τον εαυτό τους, με το πάθος και το συναίσθημα αυτού που κουβαλάει τη μουσική μέσα τους», πρόσθεσε.

Η στάση της τραγουδίστριας ανοίγει την πόρτα σε μια πιθανή επιστολή συγγνώμης μετά το σοκ που βίωσαν οι μικροί με τα προηγούμενα τραγούδια, αγανάκτησης και εκδίκησης αφιερωμένα στον πρώην της.

Εδώ ο πρώην σύντροφός του, Gerad Piqué, δεν εμφανίζεται πουθενά παρά το γεγονός ότι χωρίς αυτόν αυτή η ιστορία δεν θα είχε νόημα γιατί και τα δύο παιδιά είναι ο καρπός της αγάπης που υπήρχε.

«Μου έμαθες ότι η αγάπη δεν είναι απάτη. Και ότι όταν είναι αληθινό δεν τελειώνει. Προσπάθησα να μην με βλέπω να κλαίω. Ότι δεν βλέπεις την ευθραυστότητά μου », εκθέτει η Shakira στο τραγούδι, κλείνοντας το μάτι σε εκείνη τη μονομαχία με την οποία αγωνίζεται.

Πιο αισιόδοξη, σκέφτεται το γεγονός ότι το να μάθει κανείς να συγχωρεί είναι θέμα σοφών. «Αν τα πράγματα είναι κατεστραμμένα, δεν πετιούνται, επισκευάζονται, τα προβλήματα αντιμετωπίζονται. Πρέπει να γελάς με τη ζωή», τραγουδάει.

🗓️ 16 May 2023

Related Articles