Η Shakira θα συνεργαστεί με τον Bizarrap σε μία από τις δημοφιλείς μουσικές συνεδρίες του

shakira-credit-jaume-del-laiguana-2022-billboard-1548

Η Shakira ενώνει τις δυνάμεις της με την Bizarrap για ένα από τα Music Sessions του Αργεντινού παραγωγού. Μετά το πείραμα ενός νέου κομματιού τη Δευτέρα (9 Ιανουαρίου), η Κολομβιανή σταρ και ο Bizarrap επιβεβαίωσαν τη συνεργασία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Αρχικά, το νέο σινγκλ έχει ανακοινωθεί με ημερομηνία κυκλοφορίας την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ένα απλό: «Ένας λύκος σαν εμένα δεν έχει χρόνο για άντρες σαν εσένα». Στη συνέχεια, ανακοίνωσαν τη συνεργασία, γράφοντας απλώς, «Αύριο, BZRP Music Session #53».


Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι συνεργάζεται για ένα κομμάτι. Η Shakira ενώνεται με πολλούς καλλιτέχνες – συμπεριλαμβανομένων των Nicky Jam, Residente και Paulo Londra – οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε μια από τις μουσικές συνεδρίες του Bizarrap που μεταδίδονται με ζήλο. Η συνεδρία του με την ισπανική ηθοποιό Quevedo σημείωσε και στους δύο την πρώτη τους συμμετοχή στο Billboard Hot 100. Αυτήν τη στιγμή, έχει περισσότερες από 400 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.


Αυτό το νέο τραγούδι θα ακολουθήσει το “Monotonía” με τη βοήθεια του Ozuna της Shakira, το οποίο έφτασε στο Νο. 3 του τσαρτ Hot Latin Songs του Billboard (με ημερομηνία 5 Νοεμβρίου). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 1 στο Latin Airplay chart, όπου κυβερνάται για τέσσερις εβδομάδες.


Πρόσφατα, η Shakira μοιράστηκε ένα εγκάρδιο μήνυμα ελπίδας να ξεκινήσει τη νέα χρονιά. «Ακόμα κι αν οι πληγές μας είναι ακόμα ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού. Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους», έγραψε η Κολομβιανή τραγουδίστρια. «Όταν αντιμετωπίζετε περιφρόνηση, συνεχίστε να γνωρίζετε την αξία σας. Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί παρά απρεπείς. Περισσότεροι άνθρωποι με ενσυναίσθηση παρά αδιαφορία».


Και συνέχισε: «Αυτοί που φεύγουν είναι λιγότεροι από τους πολλούς που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυά μας δεν είναι μάταια, ποτίζουν το χώμα από το οποίο θα ξεπηδήσει το μέλλον μας και μας κάνουν πιο ανθρώπινους, ώστε ακόμα και όταν υποφέρουμε από την καρδιά μας να συνεχίσουμε να αγαπάμε».


Το μήνυμα ήρθε μετά από μια δύσκολη χρονιά λόγω του χωρισμού της από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, πατέρα των παιδιών της. Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό από τότε που επιβεβαιώθηκε τον Ιούνιο, και έχει δημοσιεύσει υλικό – συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας του σπαραχτικού τραγουδιού “Monotonía” – που παραπέμπει στον πόνο της.

🗓️ 12 Jan 2023

Related Articles