Η Shakira θα λάβει το Βραβείο Video Vanguard στα MTV VMA του 2023

Η Shakira πρόκειται να λάβει το Βραβείο Video Vanguard στα MTV VMA του 2023 τον επόμενο μήνα.

Τα VMA 2023 θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. ET στο φημισμένο Prudential Center του New Jersey. Το Βραβείο Video Vanguard είχε κερδίσει προηγουμένως το 2022 η Nicki Minaj, ενώ άλλοι προηγούμενοι νικητές περιλαμβάνουν τη Madonna, την Janet Jackson, την LL Cool J, την Jennifer Lopez και τη Missy Elliott.

 Στα VMA 2023, οι Taylor Swift, Doja Cat και SZA οδηγούν τη λίστα των υποψηφιοτήτων, που αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Swift πρωτοπορεί με οκτώ υποψηφιότητες, η SZA κέρδισε έξι και η Doja Cat, η Kim Petras, η Miley Cyrus, η Nicki Minaj, η Olivia Rodrigo και ο Sam Smith έχουν κερδίσει από πέντε. Ολόκληρη η ομάδα των καλλιτεχνών είναι επίσης στην υποψηφιότητα για τη φετινή κατηγορία Βίντεο της Χρονιάς.

Η φετινή έκδοση των VMA περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από υποψηφίους για πρώτη φορά, 35 για την ακρίβεια. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι αποτελούνται από πράξεις όπως οι Petras, Metro Boomin, Boygenius, Fletcher, Rema, Arya Starr, Burna Boy, Davido, GloRilla, Ice Spice, Kaliii, Peso Pluma, PinkPantheress και Reneé Rapp.

Τον Ιούλιο, αποκαλύφθηκε ότι η Shakira ερευνάται για φερόμενη φορολογική απάτη στην Ισπανία για δεύτερη φορά.

Η τραγουδίστρια κατηγορήθηκε για πρώτη φορά για φορολογική απάτη τον Ιούλιο του 2021, όταν οι εισαγγελείς της Βαρκελώνης ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να πληρώνει φόρους επειδή ζούσε στην Ισπανία για πάνω από το μισό έτος μεταξύ 2012 και 2014.

Φέρεται ότι οφείλει στις αρχές 13,9 εκατομμύρια δολάρια (13 εκατομμύρια λίρες). Η Shakira υποστήριξε ότι η φορολογική της κατοικία εκείνη την εποχή βρισκόταν στις Μπαχάμες και χαρακτήρισε τις αξιώσεις ως «πλασματικές», λέγοντας ότι είχε πληρώσει όσα χρωστούσε.

🗓️ 29 Aug 2023

Related Articles