Η Shakira και ο Manuel Turizo ανακοινώνουν το νέο τραγούδι «Copa Vacía»

230424-shakira-jm-1015-b737f4

Η Shakira και ο Manuel Turizo επιβεβαίωσαν τη συνεργασία τους και πρόκειται να κυκλοφορήσουν το “Copa Vacía”, το πρώτο τους τραγούδι μαζί, στις 29 Ιουνίου.

«We Made a Movie», ανακοίνωσαν οι Κολομβιανοί καλλιτέχνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα (19 Ιουνίου), μοιράζοντας μια αφίσα που μοιάζει βγαλμένη από ταινία με τη Shakira να παίζει το ρόλο μιας γοργόνας και τον Turizo ως τον πρίγκιπα.

Η πρώτη φορά που η Shakira άφησε να εννοηθεί ένα νέο τραγούδι ήταν στις 9 Ιουνίου, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της ως γοργόνα με την κρυπτική λεζάντα, «You want thingamabobs? I got twenty…», ένας στίχος από το «Part of Your World» της Μικρής Γοργόνας. Αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αφήνοντας τους θαυμαστές να αναρωτιούνται τι έκανε. Τώρα, ξέρουν να περιμένουν ένα νέο τραγούδι με τραγουδιστή του “La Bachata” και ένα μουσικό βίντεο που υπόσχεται να είναι μια κινηματογραφική εμπειρία.

Το «Copa Vacía» θα ακολουθήσει το γλυκό τραγούδι της Shakira «Acróstico», το οποίο είναι ένα γράμμα αγάπης στα παιδιά της. Το μουσικό βίντεο «Acróstico», που κυκλοφόρησε τον Μάιο, περιλαμβάνει τους δύο γιους της — τον Μίλαν και τη Σάσα — που τραγουδούν και παίζουν πιάνο μαζί της.

«Φέτος, ο Μίλαν έγραψε τραγούδια που με έκαναν να δακρύσω και ο Σάσα αφιέρωσε ώρες παίζοντας πιάνο και ανακαλύπτοντας τη φωνή του», έγραψε η Σακίρα στα ισπανικά στα social media όταν κυκλοφόρησε το βίντεο. «Και οι δύο πέρασαν λίγο χρόνο μαζί μου στο στούντιο και μόλις άκουσαν αυτό το τραγούδι, ζήτησαν να είναι μέρος του. Το έχουν νιώσει και το έχουν ερμηνεύσει με τον δικό τους τρόπο και για τον εαυτό τους, με το ίδιο πάθος και συναίσθημα ενός ανθρώπου που κουβαλάει μέσα τους τη μουσική».

Τον Μάιο, η Shakira τιμήθηκε επίσης στο εναρκτήριο γκαλά Billboard Latin Women in Music ως Γυναίκα της Χρονιάς, όπου έδωσε μια συναισθηματική ομιλία στην οποία αναγνώρισε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και ευχαρίστησε τη μητέρα της, τους φίλους της και τις γυναίκες γενικότερα.

🗓️ 22 Jun 2023

Related Articles