Η Selena Gomez υπαινίσσεται την αποχώρηση από τη μουσική: «Αισθάνομαι ότι έχω ένα ακόμη άλμπουμ μέσα μου»

Η σταρ εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast SmartLess που παρουσιαζόταν από τους Jason Bateman, Will Arnett και Sean Hayes, κατά τη διάρκεια του οποίου μοιράστηκε ότι θα ήθελε να επικεντρωθεί μόνο σε μία πτυχή της καριέρας της.

«Άρχισα να διασκεδάζω πολύ με τη μουσική και μετά η περιοδεία ήταν πραγματικά διασκεδαστική. Αλλά έκανα την τηλεοπτική μου εκπομπή την ίδια στιγμή [Wizards of Waverly Place] και το βρήκα πολύ διασκεδαστικό, οπότε συνέχισα να συνεχίζω, αλλά όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο μου αρέσει, θα ήθελα να βρω κάτι απλά να τακτοποιήσω», εξήγησε, σύμφωνα με το Deadline.

Η ηθοποιός του The Only Murders in the Building πρόσθεσε ότι θα ήθελε να επικεντρωθεί στην υποκριτική της καριέρα, μοιράζοντας: «Νιώθω ότι έχω ένα ακόμη άλμπουμ μέσα μου, αλλά μάλλον θα επέλεγα την υποκριτική».

Η Gomez θυμήθηκε ότι ασχολήθηκε με το τραγούδι αφού άρπαξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά της στο Disney Channel Wizards of Waverly Place. «Η Disney είναι, είναι ασφαλές να πούμε, μια μηχανή και, κατά κάποιον τρόπο, απαιτεί οπωσδήποτε να ξέρω πώς να τραγουδάω για να μπορώ να τραγουδήσω το θεματικό τραγούδι [μιας παράστασης]. Ξέρουν πώς να πακετάρουν κάποιον και να το κάνουν μια εντελώς τριπλή απειλή», είπε. Αφού ηχογράφησε το θεματικό τραγούδι για τους Wizards, η Disney ρώτησε αν η Gomez θα ήθελε να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ, το οποίο «νόμιζε ότι θα ήταν διασκεδαστικό».

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός, ποτέ δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια πλήρους απασχόλησης, αλλά προφανώς αυτό το χόμπι μετατράπηκε σε κάτι άλλο».

Η καριέρα της Gomez εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο πρόσφατα, καθώς ο ρόλος της στο Hulu’s Only Murders κέρδισε δύο υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες το 2023 και το 2024 για την καλύτερη ερμηνεία ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά – μιούζικαλ ή κωμωδία.

🗓️ 03 Jan 2024

Related Articles